En dan hebben we 1 mei. Op de een of andere manier heb ik heel erg uitgekeken naar deze datum. Heerlijk om van start te kunnen gaan met een frisse en vernieuwde catalogus! Mooie producten en mooie acties! Kijk maar even mee!

 

Instapactie Mei

Alles draait deze week om de nieuwe In Colors en daar past deze geweldige instapactie naadloos in. Zelf je pakket samenstellen t.w.v. € 175,- , daarbij krijg je extra

en je betaald daarvoor dan € 129 …! Ben jij nog geen (hobby) demonstrator dan is dit een niet te missen kans om te kijken of het ook voor jou past.  Als je bij mij instapt ben je gelijk lid van een superleuk en creatief team en kun je deze maand (25 mei) gelijk meedoen aan de creatieve teammiddag en mag je ook aanmelden voor de teamdag die ik samen met Sarine organiseer op 22 juli. Meer informatie vind je onder het kopje “team PapierPlezier”

 

In Color Party

Dit is of nee eigenlijk was, de leukste manier om de 5 nieuwe In Colors van Stampin’ Up! in huis te krijgen! Inmiddels is er die supergave instapactie bijgekomen….een niet te missen kans eerlijk gezegd. Daarom is het ook mogelijk om ter vervanging van de 5 In Color inktpads een product naar keuze mee te bestellen en zo toch mee te doen aan de online workshop op 18 mei. Een samenwerking met Sarine Zijderveld. Samen verzorgen we een leuk workshopdag die je ook later nog terug kunt kijken. En natuurlijk ontvang je alle tutorials in de mailbox – lees er HIER meer over.

En dan hebben we ook nog de seizoensgroep Lentekriebels. De laatste voor  12 projecten voor onze zomerstop. Dus wil jij liever gewoon een bestelling plaatsen dan kan dat natuurlijk ook. Dat kan direct bij mij via e-mail, via het formulier verzamelbestellingen of in mijn webshop. Plaats je een bestelling  die groter is dan € 60,- krijg je als gratis extraatje toegang tot Lentekiebels.

Je ontvangt in de twee maanden die een seizoensgroep loopt een mooi verzameling  met 12 projecten, deze ontvang je via e-mail en plaatsen we in de besloten facebookgroep Lentekriebels. Uniek omdat Sarine en ik dit samen aanbieden en een leuke aanvulling met extra inspiratie.

Zo en dan ga ik nu snel door! Want met de aanvang van de catalogus en de start van de maand is er altijd wat te doen! Morgen kom ik langs met wat creatieve inpiratie want dat is uiteindelijk waar we het allemaal voor doen: inspireren, maken en delen! Fijne dag, groetjes Elly