Dit is of nee eigenlijk was, de leukste manier om de 5 nieuwe In Colors van Stampin’ Up! in huis te krijgen! Inmiddels is er een supergave instapactie bijgekomen….een niet te missen kans eerlijk gezegd. Daarom is het ook mogelijk om ter vervanging van de 5 In Color inktpads een product naar keuze mee te bestellen.

Sarine en ik verzorgen dit creatieve online evenement.  Doe mee aan onze online workshop op zaterdag 18 mei en je krijgt de 5 inktkussens met een compleet workshoppakket toegestuurd, maar het kan natuurlijk zijn dat jij de In Color inktpads al hebt of dat je gebruik wilt maken van de geweldige instapactie. Als je dan toch graag mee wilt doen aan deze workshopdag dan kan dat want we maken er gewoon een mooi  kleurenfeest van!

Je kunt op 18 mei meedoen, maar je kunt ook alles later terugkijken en de projecten in je eigen tempo maken, want je krijgt de opnames van de workshopdag met de werkbeschrijvingen per mail toegestuurd.
En als je het leuk vindt, kun je ook meedoen aan de besloten facebookgroep van onze In Color Party, waarin vast ook nog veel meer moois wordt uitgewisseld.

Programma

Online workshopdag op zaterdag 18 mei van 10.00 tot ca. 16.00 uur.
We werken met de vijf nieuwe inktkleuren en het kaartkarton en designpapier uit ons workshoppakket.

wat mag je verwachten:

  • een mini-album/kaarthouder
  • kaarten
  • werken met nieuw DSP 
  • je eigen designpapier stempelen!

We gebruiken het Unbounded Beauty collectiepakket inclusief de Nederlandstalige stempelset Liefde & Lichtpuntjes. Deze producten kun je bijbestellen, maar je kunt ook meedoen met de materialen die al thuis hebt; we geven daar tips voor.

als je wat doorscrolled zie je foto’s van de producten en ze zijn echt geweldig! We hebben ze niet voor niets gekozen om de nieuwe In Colors mee te lanceren en er een hele dag mee te werken, echt heel leuk!

Deelname kost € 62,50 incl. 21% btw en excl. € 4,20 verzendkosten binnen Nederland.
Als je niet wilt dat grote vellen designpapier gehalveerd worden en/of als je extra producten bijbestelt waardoor het niet meer in een brievenbusdoosje past, komen er verzendkosten bij.

Aanmelden

Als je je aanmeldt en betaalt vóór 1 mei, dan plaatsen we jouw bestelling meteen op 1 mei en heb je de producten zeker op tijd voor de workshop in huis.
Als je je na 1 mei en vóór 7 mei aanmeldt, plaatsen we jouw bestelling op 7 mei en sturen we de producten zo snel mogelijk na ontvangst naar je toe.
Bij aanmelding na 7 mei kunnen we niet garanderen dat je de producten op tijd voor de workshopdag in huis hebt, maar natuurlijk kun je desnoods meedoen met je eigen materialen.