Wil je nóg meer plezier halen uit je bestelling en heel veel creatieve inspiratie opdoen met nieuwe producten uit de jaarcatalogus? Plaats dan je bestelling bij Sarine (Stamping Matters) of bij  mij ( Elly Rijnvis-PapierPlezier.  Iedere bestelling vanaf  € 60,00 krijgt van ons als extra cadeautje de deelname aan de seizoensgroep Lentekriebels. 5 x per jaar doen we iets heel moois extra’s onder het motto ‘seizoensfavorieten’. Dat betekent dat we onze favoriete producten van dat moment kiezen en daar 12 projecten mee maken en 2 online workshops geven. Natuurlijk hoef je onze producten niet te hebben, je kunt prima meedoen met je eigen favorieten!

Zodra je in mei of juni een bestelling van minimaal € 60,00 hebt geplaatst ontvang je  ook een uitnodiging om mee te gaan doen met Lentekriebels; je kunt zelf kiezen of je ook mee gaat doen in de besloten facebookgroep Lentekriebels die we speciaal hiervoor gemaakt hebben.

En dit is wat wij  gaan doen in Lentekriebels:

 • Sarine en ik maken ieder 3 projecten per maand: 2 video’s + 1 gezamenlijke live workshop
 • In totaal krijg je dus 12 projecten, verdeeld over 8 video’s en 2 live workshops
 • Van elk project krijg je een video (resp. workshop-opname) en een pdf-werkbeschrijving; deze plaatsen we niet alleen in de facebookgroep maar versturen we  ook per email
 • we plaatsen de videolink en een document met de werkbeschrijving in facebookgroep Lentekriebels 
 • jij kunt als deelnemer jou projecten laten zien in de facebookgroep en contact onderhouden met de andere deelnemers
 • Geen facebook en je wilt ook geen facebook; geen probleem want we mailen immers alles ook naar je toe.

Vind je dit een leuke actie en wil je meedoen? Klik dan op de knop hieronder om je bestelling door te geven

 

Meedoen? Dit zijn de stappen:

 1. Eenmalig een bestelling plaatsen van minimaal € 60,00 (excl. verzendkosten) is voldoende om mee te doen aan deze twee maanden Voorjaarspret.
  Het maakt niet uit wanneer je bestelt, want je krijgt op dat moment dat je bestelling gedaan is  toegang tot de groep en ziet vanzelf wat er tot dan toe gemaakt en geplaatst is. We sturen de projecten dan ook per mail.
  Voordeel van vroeg bestellen, begin maart, is dat je alle weken een verrassing in je mailbox ontvangt. Bovendien is het natuurlijk leuk om het gaandeweg te zien groeien e.
 2. Je krijgt een uitnodiging om deel te nemen aan de besloten facebookgroep Voorjaarspret
 3. drie weken per maand email van 2 tutorials met extra voorbeelden als inspiratie
 4. Voorjaarspret is toegankelijk voor iedereen, dus ook voor demonstrators,  zolang je maar een bestelling plaatst bij Sarine of bij mij.
 5. Voor alle duidelijkheid: deelname aan een van de seizoensgroepen is niet afhankelijk van de grootte van een bestelling. De Seizoensgroepen zijn een extra attentie voor onze bestellende klanten die in een van de twee maanden dat de seizoensgroepen lopen bestellen.

wat kun je verwachten?

Geplande data:

 • de videolinkjes en werkbeschrijvingen mailen we op 8 en 15 mei en 5 en 12 juni
 • de online workshops zijn gepland op 22 mei en 19 juni vanaf 14.00 uur, de link naar de online workshop plaatsen we last minute in de facebookgroep.

Wij gaan in werken met producten uit de jaarcatalogus:

 • Thoughtful Journey ( blz. jaarcatalogus
 • het Layers of Beauty productpakket inclusie de sjablonen ( blz. jaarcatalogus)
 •  de Mix & Match kaarten, enveloppen en efemera-decoraties.
 • Nederlandse teksten: we o.a. uit de online only stempelset Fantastische Felicitaties en de nieuwe stemplelset 

Je kunt meedoen op elk moment van 1 mei t/m 30 juni