Team

Papier Plezier

STAP IN BIJ STAMPIN’ UP!

Ben je graag creatief bezig? En hou je van korting?  Stap dan in bij Stampin’ Up! en wordt zo ook lid van team Papier Plezier.  Zo kun je gebruik maken van  alle voordelen  die het demonstrator zijn bied – ook als je alleen voor jezelf gaat bestellen bied het tal van voordelen.nen.

Je krijgt als eerste toegang tot nieuwe en exclusieve producten, mooie kortingen en als je dat wilt kun je ook een centje bijverdienen.

Stampin’Up! is een bedrijf waar we samen een gemeenschap opbouwen, inspiratie bieden voor creatieve ervaringen en elkaar helpen. En dat is precies waar ook team Papier Plezier aan meewerkt. Samen creatief zijn schept een unieke band. Als onafhankelijk demonstrator kun je je passie met anderen delen, je vriendenkring uitbreiden en een hechte groep creatievelingen om je heen verzamelen. Op online evenementen en persoonlijke bijeenkomsten, in werkgroepen en op sociale media ontmoet je demonstrators van over de hele wereld en leg je contact, leer je van elkaar en ga je gezellig samen creatief aan de slag.

Stampin'Up, najaar-wintercatalogus 2017

Wat zijn de voordelen als je Stampin’Up! Demonstrator bent?

 

 • minimaal 20% korting op al jouw bestellingen (nettowaarde van goederen)
 • De mogelijkheid dit verder op te bouwen naar 25% korting
 • de mogelijkheid om bonussen te verdienen
 • Vooraf de nieuwe catalogi bekijken
 • pre-sales voordat de officiële geldigheid van promoties en catalogi van kracht zijn
 • Als eerste op de hoogte zijn van nieuws en aanbiedingen
 • Ontmoeting met andere Stampin’Up! demonstrators
 • Uitnodigingen voor Stampin’Up! Evenementen (live en online )
 • Je vult je demo-schap in zoals jij dat wilt en hoe het binnen jouw leven past.
 • Toegang tot de Stampin’Up! demonstrator website
 • Netwerken met gelijkgestemden door lidmaatschap diverse (FB-)groepen

wat doe ik als jouw teamleider?

 • Ik heet jou van harte welkom in Team Papier Plezier
 • Ik stuur jou een uitnodiging voor diverse facebookgroepen als je dat wilt. Zodat je  mee kunt doen aan alle activiteiten die georganiseerd worden
 • Ik verstuur regelmatig een uitnodiging voor de creatieve team-momenten (zowel live als online te volgen)
 • Ik ondersteun jou indien dat gewenst is bij het wegwijs worden op de demonstrator website, bestellingen plaatsen enz.
 • En NATUURLIJK kun je altijd bij mij terecht met al je vragen – of het nu is over hoe je een product moet gebruiken of hoe je kunt beginnen met het opstarten van workshops – al dan niet online; ik ben er om je op weg te helpen! En ik maak daar graag tijd voor vrij.

 

mijn Stampin’Up! verhaal

Er zijn al heel wat jaartjes voorbij sinds ik in 2017 besloot om als demonstrator te beginnen. Destijds wilde ik gewoon goedkoper winkelen en wist ik dat ik mijn maandelijkse minimale omzet zou halen door mijn eigen knutselverslaving. Ik was dan ook heel ontspannen en zag geen enkele reden waarom ik meer zou uitgeven dan nodig was aan mijn net ontdekte  knutselmaterialen.
Dus mijn eerste stimulans om in te stappen was aan de slag te gaan waren de geweldige producten van Stampin’ Up! en de wens om er meer van te krijgen tegen de laagst mogelijke prijs.

Indertijd had ik niet bedacht waar mijn Stampin’Up! reis mij naartoe zou brengen! Het maakt niet echt uit wat om welke reden jij in gaat stappen. Jouw motivatie is waarschijnlijk niet zoveel anders dan wat ik toen wilde.

DUS DURF EN PROBEER HET GEWOON!
Tot op de dag van vandaag heb ik er geen moment spijt van gehad.  Ik hou van wat ik doe – elke dag opnieuw!

STAP VANDAAG NOG IN !
Ik zou het heel leuk  vinden als je besluit om in te stappen en aan de slag te gaan als demonstrator.

Het haalt niet uit of je het voor de korting gaat doen en zo jouw hobbyspullen bij elkaar verzameld of dat je er wat meer mee wilt gaan doen. In mijn team Papier Plezier is iedereen welkom!

De basis van alles wat ons verbind creativiteit in combinatie met onze voorliefde voor de goed coördinerende en kwalitatief mooie producten van Stampin’Up!

Ik ben blij en dankbaar als je voor mij kiest als teamleider. Je gaat deel uitmaken van een leuk en gezellig team. Een team waar ik trots op ben en dat ik graag af en toe wat extra’s geef.

 

Stampin'Up, najaar-wintercatalogus 2017

Dit is de cover van “mijn” instapcatalogus!

 

VRAAG&ANTWOORD

HOE HOOG IS DE MINIMALE VERKOOP?
De minimale omzet in het kwartaal is 300 CSV (Commissionable Sales Volume = commissionabele waarde). Dat is minder dan de gemiddelde Stampin’ Up! feest komt samen. U kunt ook verkopen genereren met meerdere bestellingen van elk gewenst bedrag en uw korting of commissie ontvangen over al deze bestellingen, in eerste instantie ter hoogte van 20 procent van de behaalde CSV-waarde (of 25% als u doorgaat naar een hogere titel).

De CSV-waarde wordt momenteel als volgt berekend: catalogusprijs * 0,8085=CSV

Als u tijdens een lopend kwartaal lid wordt, heeft u tot het einde van het volgende kwartaal de tijd om uw eerste minimale omzet te bereiken, waarbij alle verkopen sinds de start van uw demonstrator-activiteit meetellen voor deze eerste minimale omzet.

WAT ALS IK DIT ALLEEN ALS HOBBY WIL DOEN EN GEEN BEDRIJF WIL OPBOUWEN?
Stampin’Up! ondersteunt alle demonstranten, ongeacht hun doelstellingen of mate van succes. Als u geen workshops of postzegelfeesten wilt organiseren, kunt u eenvoudig uw eigen bestellingen en/of bulkbestellingen van vrienden en familie plaatsen om aan uw kwartaalomzetminimum te voldoen.

KAN IK ZELF HOSTEN?
Uiteraard kunt u op ieder moment zelf als gastheer optreden. Nodig eenvoudig familieleden en vrienden uit voor een stempelfeest of een workshop bij u thuis. Als gastheer ontvangt u de winkelvoordelen en tegelijkertijd ontvangt u als demonstrator uw directe inkomsten of de bijbehorende commissie.

WAT ZIJN DE  KOSTEN OM DEEL TE NEMEN ALS DEMONSTRATOR?
De starterset kost € 129,-. Je kunt hem individueel samenstellen volgens jouw wensen en behoeften. Je kiest een Stampin’ Up! Producten t.w.v. € 175,- en ontvang een gratis pakket met materialen die je nodig hebt voor je onderneming (ter waarde van minimaal € 30,-). De zakelijke materialen zijn niet vrij te kiezen en worden geleverd door Stampin’ Up! automatisch in je startpakket geplaatst.

Het bovenstaande geldt alleen buiten de speciale introductieaanbiedingen van Stampin’ Up! het hele jaar door zo nu en dan uitgereikt.

HOE KAN IK GELD VERDIENEN ALS DEMONSTRATOR?
Je kunt op verschillende manieren geld verdienen.

over de directe of daaropvolgende inkomsten (20% of 25% van de CSV-waarde van elke bestelling)
via de maandelijkse volumekortingsbonus (4% tot 15% van uw totale maandelijkse omzet in CSV)
via de maandelijkse teamcommissies (1% tot 6,5% van de CSV-omzet van de teamleden die je hebt verworven)

MOET IK ANDERE DEMONSTRATOREN WERVEN?
Nee. Als u demonstranten rekruteert, kunt u uiteraard commissies verdienen op de verkopen van uw team, maar dit is slechts een stimulans en geen vereiste.

WAAR KAN IK PROJECTIDEEËN KRIJGEN VOOR MIJN WORKSHOPS EN STEMPELFEESTEN? WELKE SOORTEN TRAININGEN KAN IK VERWACHTEN?
Stampin’Up! biedt veel trainingsbronnen met veel projectideeën en tips voor elk aspect van uw bedrijf. U ontvangt bijvoorbeeld elk kwartaal het Stampin’ Success-magazine, hulp van demonstratorondersteuning, een website die alleen toegankelijk is voor demonstrators, en jaar- en seizoenscatalogi.

IS  STAMPIN’UP! EEN BEKEND EN GERENOMEERD BEDRIJF?
Stampin’Up! verkoopt sinds 1988 postzegels en accessoires voor creatief ontwerp met papier. Gedurende deze periode heeft Stampin’ Up! ontving niet alleen verschillende prijzen en onderscheidingen uit de sector, maar kreeg ook de loyaliteit en waardering van zowel demonstranten als klanten. Stampin’Up! werkt er voortdurend aan om deze trend voort te zetten.

Binnen Europa is Stampin’Up! actief op de martk sinds 2007. In Nederland is Stampin’ Up! is sinds 2012 op de markt.

Wat moet ik doen als ik er na mijn aanmelding achter kom dat het bedrijf niets voor mij is?                                                                                                                                                                                                                                                          ZIT IK VAST AAN ENIGE VERPLICHTING EN/OF MOET IK MIJN STARTERPAKKET-VOORDELEN TERUG BETALEN?
Je kunt op elk moment vertrekken en hoeft je geen zorgen te maken over eventuele nadelen. Je stopt gewoon met het plaatsen van bestellingen. Maar er zitten natuurlijk ook veel voordelen aan het actief blijven als demonstrant.

IK HEB MEER VRAGEN. WIE KAN ME HELPEN?
Als je nog vragen hebt over Stampin’ Up! dan help ik je graag op weg als demonstrator. Neem gerust contact met mijn op; ik help je graag verder.