Stap in bij Stampin’Up!

Wordt lid van Team Papier Plezier

Ben je helemaal weg van de producten van Stampin’Up! en heb je veel op je lijstje staan? Dan is het altijd voordelig om in te stappen al Stampin’Up! Demonstrator! En iedereen is welkom bij Team Papier Plezier. Of je nu voor de korting gaat of om er een iets extra’s bij te gaan doen en daar je hobby mee te bekostigen; het is allemaal mogelijk binnen mijn team.

Als je instapt als demonstrator ontvang je altijd een mooie korting op de producten die je uit kiest. Je mag altijd voor € 175,00 aan producten kiezen uit de lopende catalogi en betaalt dan € 129,00 voor je instappakket

.

Zodra je bent ingeschreven als demonstrator kun je gaan genieten van alles wat Stampin’Up! te bieden heeft . En blijkt het niet te zijn wat je verwacht dan mag je het demo-schap gewoon laten verlopen; het kost je niets extra; de spullen zijn en blijven van jou

Stampin'Up, najaar-wintercatalogus 2017

Wat zijn de voordelen als je Stampin’Up! Demonstrator bent?

 

 • minimaal 20% korting op al jouw bestellingen (nettowaarde van goederen)
 • De mogelijkheid dit verder op te bouwen naar 25% korting
 • de mogelijkheid om bonussen te verdienen
 • Vooraf de nieuwe catalogi bekijken
 • pre-sales voordat de officiële geldigheid van promoties en catalogi van kracht zijn
 • Als eerste op de hoogte zijn van nieuws en aanbiedingen
 • Ontmoeting met andere Stampin’Up! demonstrators
 • Uitnodigingen voor Stampin’Up! Evenementen (live en online )
 • Je vult je demo-schap in zoals jij dat wilt en hoe het binnen jouw leven past.
 • Toegang tot de Stampin’Up! demonstrator website
 • Netwerken met gelijkgestemden door lidmaatschap diverse (FB-)groepen

Als temaleider :

 

 • Heet ik je van harte welkom in Team Papier Plezier
 • Stuur ik jou een uitnodiging voor diverse facebookgroepen als je dat wilt – je kunt dan meedoen aan alle activiteiten die georganiseerd worden
 • verstuur ik regelmatig een uitnodiging voor de creatieve team-momenten (zowel live als online te volgen)
 • ondersteun ik hou indien dat gewenst is bij het wegwijs worden op de demonstrator website, bestellingen plaatsen enz.
 • En NATUURLIJK kun je altijd bij mij terecht met al je vragen – of het nu is over hoe je een product moet gebruiken of hoe je kunt beginnen met het opstarten van workshops – al dan niet online; ik ben er om je op weg te helpen!

 

 

mijn Stampin’Up! verhaal

Er zijn inmiddels een aantal jaar verstreken sinds ik in 2017 besloot om in te stappen als demonstratrice.  Ik deed dat indertijd voor de korting en met mij zijn er veel demonstrators op die manier begonnen! Ik vond de producten van Stampin’Up! zo mooi en ik wilde mijn papier- en inkt collectie volledig hebben. Zo begon ik met het verzamelen van mijn hobby materialen en haalde op deze manier met heel veel gemak mijn maandelijkse omzet. Mijn eerste stimulans om in te stappen was dus niet veel anders dan die van jou zal zijn! De aanbieding van dat moment , een kerst stempelset en twee stempelblokken type D extra in mijn starterpakket,  ik weet het nog goed! En dan daarbij de 20% korting die je als demonstrator krijgt op alle volgende bestellingen. Daar heb ik toen niet meer lang over nagedacht en het gewoon gedaan.

Ik had op dat moment ook niet bedacht dat ik nu bijna zes jaar later mijn dag zou vullen met wat in 2015 als een mijn hobby begonnen is! Toen ik in 2021 de mogelijkheid kreeg om vervroegd te stoppen met werken hoefde ik niet lang na te denken met wat ik in die vrijgekomen tijd zou gaan doen. Het gaf mij de kans om mijn bedrijf Papier Plezier verder onder de aandacht te brengen.  Doen wat ik als zo lang wilde gaan doen; werk* maken van een geweldige hobby en genieten van wat ik doe. En dat doe ik -iedere dag weer.

Durf het! Instappen bij Stampin’Up! en kijk eens rond in de Stampin’Up! wereld.  Ik heb nooit spijt gehad dat ik de stap heb genomen en ingestapt ben. En echt ook dat was na heel lang twijfelen! Kom gewoon een poosje meedraaien in mijn gezellige team!

STAP VANDAAG NOG IN !
Ik zou het heel leuk  vinden als je besluit om in te stappen en aan de slag te gaan als demonstrator.

Het haalt niet uit of je het voor de korting gaat doen en zo jouw hobbyspullen bij elkaar verzameld of dat je er wat meer mee wilt gaan doen. In mijn team Papier Plezier is iedereen welkom!

De basis van alles wat ons verbind creativiteit in combinatie met onze voorliefde voor de goed coördinerende en kwalitatief mooie producten van Stampin’Up!

Geweldig als je kiest voor mij als teamleider en zo de gezelligheid en saamhorigheid van mijn team leert kennen; weet dat je welkom bent!

 

Stampin'Up, najaar-wintercatalogus 2017

Dit is de cover van “mijn” instapcatalogus!

 

Disclaimer:

“De hier vermelde resultaten zijn niet representatief voor de gemiddelde Stampin’ Up!-demonstrator. De benodigde verkoopcijfers voor deze resultaten vereisen veel werk en worden door een heel klein deel van de Stampin’ Up!-demonstrators gehaald.”