over mij

PAPIER IS MIJN PASSIE&PLEZIER!
Creatief bezig zijn is iets wat als een rode draad door mijn leven loopt.  Zolang ik me kan herinneren ben ik aan het knutselen geweest. Was ik niet bezig met haken dan deed ik wel een cursus kinderkleding maken. Ik kan breien, haken en zelf kleding maken. Meubels pimpen is ook een tijdje een hobby van me geweest. Het kaarten maken, fotoboeken maken en alle andere leuke dingen die je met papier kunt doen was in de loop der jaren en met de drukte van een opgroeiend gezing een beetje op de achtergrond geraakt

Totdat mijn dochter en een gezamenlijke vriendin mij kennis lieten maken met Stampin’Up! Vanaf dat moment was ik verkocht! In eerste instanstie bleef het bij het aanschaffen van stempels en wat inkt. Langzaam maar zeker wilde ik meer en meer; en ja hoor ook ik ben voor de korting ingestapt.Dat was in juli 2017. En toen mijn starterpakket binnen kwam begon er iets te kriebelen. Ik zag dat het meer kon zijn dan alleen een hobby en begon met het geven van workshops. Daaruit kwamen wat bestellingen binnen en zo groeide het langzaam maar zeker naar een bij-baan.

Ik heb nooit spijt gehad van deze stap, want door mijn werk als demonstratrice heb ik veel leuke mensen ontmoet die graag handwerken . Zowel onder klanten als collega’s. Ik vind het nog steeds een van de leukste onderdelen van het demonstratrice zijn om (samen) te knutselen.

Inmiddels heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt en mag ik met enige trots zeggen dat ik een leuke werkruimte heb waarin ik zowel werk als kleine workshops kan geven.  Wat is er nu mooier dan het mogen doen wat je leuk vindt en waar je blij van wordt? Ik heb deze droom in mei 2021 mogen omzetten in daden en van mij hobby en passie mijn dagelijkse bezigheid mogen en  kunnen maken. Daar ben ik tot op de dag van vandaag dankbaar voor en enorm blij mee.

Ik ben nu ruim vijf jaar demonstratrice en  heb inmiddels een leuk team opgebouwd. Inmiddels ben ik ook nog gepromoveerd naar Zilver Elite! Het plan is om  hiermee nog zeker een aantal jaren meer door te gaan en er ondertussen ook van te genieten!

Mijn man & ik

Zonder de  onvoorwaardelijke steun van mijn man Allart als een betrouwbare en loyale partner aan mijn zijde had ik mijn droom nooit waar kunnen maken.

Allart is inmiddels met een welverdiend pensioen  na een druk werkzaam leven. Mede doordat hij veel werkzaamheden in huis van mij heeft overgenomen is het voor mij mogelijk om me te kunnen richten op mijn Stampin’Up! bezigheden. Zonder hem zou ik me nooit zo vrij hebben gevoeld om van mijn hobby en passie mijn dagelijkse bezigheid te maken.

Hij is mijn steun en toeverlaat, de liefde van mijn leven en de vader van onze drie kinderen. Samen genieten we ervan dat zij hun bestemming hebben gevonden. Ieder kind op zijn/haar eigen manier. En samen genieten we van de kleinkinderen.

Foto’s van onze kleinkinderen gaan niet gedeeld worden op de verschillende sociale media totdat ze zelf groot genoeg voor zijn om daar over te beslissen. Een verzoek van onze kinderen dat ik respecteer en opvolg. Al is het soms wel zo jammer want ze zijn zo schattig!

Daarnaast vinden we het fijn om er zo nu en dan op uit te gaan waarbij mijn man tegenwoordig een sterke voorkeur heeft voor binnenlandse bestemming en ik  heel graag richting de bergen mag trekken. Dit plannen we meestal niet lang van te voren en zo is blijft iedere break een verrassing wat het gaat worden.  We vinden daar altijd wel een tussenweg in.

Naast alles wat ik liefheb is er ook nog onze Tommie; een soms wat sikkeneurig maar o zo lieve kat!

 

Disclaimer:

“De hier vermelde resultaten zijn niet representatief voor de gemiddelde Stampin’ Up!-demonstrator. De benodigde verkoopcijfers voor deze resultaten vereisen veel werk en worden door een heel klein deel van de Stampin’ Up!-demonstrators gehaald.” 

Elly Rijnvis

eigenaar Papier Plezier