over mij

PAPIER IS MIJN PASSIE&PLEZIER!
Creatief bezig zijn is iets wat als een rode draad door mijn leven loopt.  Zolang ik me kan herinneren ben ik aan het knutselen geweest. Was ik niet bezig met haken dan deed ik wel een cursus kinderkleden naaien. Ik kan breien, haken en zelf kleding maken. Meubels pimpen is ook een tijdje een hobby van me geweest. Het kaarten maken, fotoboeken maken en alle andere leuke dingen die je met papier kunt doen was een beetje op de achtergrond geraakt

Totdat mijn dochter en een gezamenlijke vriendin mijn kennis lieten maken met Stampin’Up! Vanaf dat moment was ik verkocht! In eerste instanstie bleef het bij het aanschaffen van stempels en wat inkt. Langzaam maar zeker wilde ik meer en meer; en ja hoor ook ik ben voor de korting ingestapt.Dat was in juli 2017. En toen mijn starterpakket binnen kwam begon er iets te kriebelen. Ik zag dat het meer kon zijn dan alleen een hobby en begon met het geven van workshops. Daaruit kwamen wat bestellingen binnen en zo groeide het langzaam maar zeker naar een bijbaan.

Ik heb nooit spijt gehad van deze stap, want door mijn werk als demonstratrice heb ik veel leuke mensen ontmoet die graag handwerken . Zowel onder klanten als collega’s. Ik vind het nog steeds een van de leukste onderdelen van het demonstratrice  om (samen) te knutselen.

Inmiddels heb ik van mijn hobby mijn hoofdberoep gemaakt en mag met enige trots zeggen dat ik een leuke werkruimte heb waarin ik zowel werk als kleine workshops kan geven.  Wat is er nu mooier  dan doen wat je leuk vindt en waar je blij van wordt? Ik heb deze droom vorig jaar mei mogen omzetten in mijn dagelijkse werk en hou van mijn werk met al zijn facetten.

Ik ben nu ruim vijf jaar demonstratrice en  heb inmiddels een leuk team opgebouwd, gepromoveerd naar Zilver Elite en hoop hiermee nog zeker een flink aantal jaren meer door te mogen gaan!

Mijn man & ik

Ik zou mijn droom niet kunnen waarmaken zonder de onvoorwaardelijke steun van mijn man, die ik nu (2022) al 46 jaar ken als een betrouwbare en loyale partner aan mijn zijde.

Allart is inmiddels met een welverdiend pensioen  na een druk werkzaam leven. Mede doordat hij veel werkzaamheden in huis van mij heeft overgenomen is het voor mij mogelijk om me te kunnen richten op mijn Stampin’Up! bezigheden.  Zonder hem zou ik me nooit zo vrij hebben gevoeld om van mijn passie en plezier ook mijn werk te maken.

Hij is mijn steun en toeverlaat, de liefde van mijn leven en de vader van onze drie kinderen. Samen genieten we ervan dat zij hun bestemming hebben gevonden. Ieder kind op zijn/haar eigen manier. En samen genieten we van de kleinkinderen , de kindjes van onze middelste en zijn vrouw.

Daarnaast vinden we het fijn om er zo nu en dan op uit te gaan waarbij mijn man tegenwoordig een sterke voorkeur heeft voor binnenlandse bestemming en ik  heel graag richting de bergen mag trekken. Hierbij is het iedere break een verrassing wat het gaat worden.  We vinden daar altijd wel een tussenweg in.

Foto’s van onze kleinkinderen gaan niet gedeeld worden op de verschillende sociale media totdat ze  zelf groot genoeg voor zijn om daar over te beslissen. Een verzoek van onze zoon en schoondochter dat ik respecteer en opvolg. Al is het soms wel zo jammer want ze zijn zo schattig! 

Naast alles wat ik liefheb is er ook nog onze Tommie; een soms wat sikkeneurig maar o zo lieve kat! 

 

Disclaimer:

“De hier vermelde resultaten zijn niet representatief voor de gemiddelde Stampin’ Up!-demonstrator. De benodigde verkoopcijfers voor deze resultaten vereisen veel werk en worden door een heel klein deel van de Stampin’ Up!-demonstrators gehaald.” 

Elly Rijnvis

eigenaar Papier Plezier