Die eerste week van een nieuwe maand zit je toch echt meer achter de computer dan aan de knutseltafel! En zeker bij de start van een nieuwe jaarcatalogus heb je wel het een en ander te doen doen als je het helemaal zelf doet. Ik ben er bijna en inmiddels heb  ik heb het workshoppakket voor mei samengesteld! En ik vind het een geweldig pakket. Echt veel waar voor je geld! Natuurlijk ga ik voor de projecten aan de slag met de bijpassende bundels Country Birdhouse of Country Flowers. Mocht je besluiten om een van de bundels (of allebei🤭) mee te bestellen  dan krijg je deze maand echt wel je heel veel waar(de) voor je geld! Lees maar snel verder!

Moeilijk om te kiezen….

Als eerste kiezen tussen al het moois dat er is….lastig hoor. Al was er al het een en ander vastgezet voor andere workshops die ik samen met Sarine Zijderveld ga doen; te weten de ” In Color Party” op zaterdag 18 mei . En we hebben gaan een antal producten gebruikten in “Lentekriebels” het geweldig leuke extraatje dat iedereen krijgt als er een bestelling van  minimaal € 60,-geplaatst wordt in mei of juni.

De 2024-2026 In Color producten vielen dus af en bij Lentekriebels gaan we Thoughtful Journey, het Layers of Beauty productpakket inclusie de sjablonen, en  de Mix & Match kaarten, enveloppen en efemera-decoraties. Dus ook voor mezelf wilde ik een van de andere collectie gaan gebruiken voor het maandpakket van mei. En ik vond daarvoor het vogelhuisje wel heel leuk! Toepasselijk voor mei. De houtdocoratie van het designpapier geeft mij een beetje het strandgevoel en het mooie zachte country lace papier doet me denken aan de meifeesten. Beiden zijn dus  goed te gebruiken dacht ik zo. En daarom is mijn keuze op Country Woods gevallen – je vind deze collectie in de jaarcatalogus op pagina 48 t/m 51. En ik heb er leuke ideeĂ«n mee! Wacht maar af!  

 

Extra meebestellen

Mooi pakket toch! En natuurlijk is het mogelijk om de bundels die ik ga gebruiken ook mee te bestellen. 

Bestel je de Country Birdhouse bundel&Eyelet embossing folder of de Country Flowers bundel mee met dit maandpakket krijg je niet alleen een korting van € 13,75  op het supermooie workshop pakket maar mag je ook deelnemen aan Lentekriebels! En dat is dus echt heel veel waar en inspiratie voor je geld.

Lentekriebels is een van de vijf seizoensgroepen die ik samen met Sarine Zijderveld heb bedacht en ook samen met haar doe. We doen er vijf dit jaar en dit zijn ze alle vijf:

  • januari&februari – Winterfeest
  • maart&april – Voorjaarspret
  • mei&juni – Lentekriebels
  • september&oktober – Happy Herfst (werktitel)
  • november&december – Creatieve Kerst (werktitel)

Helaas zijn er nog niet heel veel mensen die de seizoensgroepen ontdekt hebben maar zij die eraan meedoen keren bijna altijd weer terug door een bestelling te plaatsen en zo mee te doen; ik denk dat dat genoeg zegt over hoe leuk en waardevol deze extra bij een bestelling is!

Workshop Country Woods

Dit pakket is ook beschikbaar voor een workshop bij mij thuis. En om dan ook maar gelijk de knuppel in het hoenderhok te gooien. Ik ga stoppen met de avondworkshops. Alle workshops zullen vanaf nu een dagdeel  of een hele dag zijn- nog steeds gewoon lekker bij mij thuis aan de keukentafel.  Bij een dagworkshop komt daar natuurlijk ook een eenvoudig maar lekker lunchbuffet bij.

Deze workshop komt beschikbaar als dagworkshop  op vrijdag 31 mei. Klik op de onderstaande knop om je aan te melden.

Meer informatie over kosten voor deze workshop op het aanmeldformulier.

Wil jij deze workshop graag komen doen maar kun je niet op deze dagen? Neem dan even contact op met mij; als je met minimaal twee personen komt is er veel mogelijk.

Wat mij nog rest is te vertellen dat je natuurlijk komende maand ook gewoon gezellig een kaartje kunt komen maken tijdens een van de Kaart&Klets momenten; deze zijn gepland op:

  • 16 mei: 14.00– 16.00 uur – Kaartenbuffet met nieuwe producten
  • 17 mei: 14.00– 16.00 uur – Kaartenbuffet met nieuwe producten

En dan ga ik nu echt gedag zeggen en jullie allemaal een superfijn weekend wensen! Tot volgende week! Creatieve groet uit Swifterbant, Elly