En ook nu weer…week voorbij en weer niet geblogd. Het wil er maar niet in mijn systeem komen. Dan maar weer een weekoverzicht van wat ik zoal gedaan heb deze week. De maandag begint altijd met wat huishoudelijke klussen en deze keer stond ook de kapper op het programma. Dus ik kon ’s middag live in de facebookgroep met een een lekker kort koppie! De eerste live in lange tijd en ik vond het weer leuk om te doen. 3 kaarten die ik in de loop van deze week ook op mijn YouTube kanaal heb laten zien.

 

Stampin'Up! Thoughtful Expressions

Dit was kaartje 1 van de serie van drie – inmiddels ook te zien op mijn YouTube kanaal 

De Thougtful Expressions is een leuke stempelset die mee door is naar de nieuwe jaarcatalogus. Helaas gaan de stansen niet mee door en zijn ze momenteel nog te bestellen met een flinke korting!

Hieronder de producten die ik gebruikte voor dit kaartje. klik je op een van de plaatjes dan wordt je doorgelinkt naar mijn webshop en zie je de actuele prijs van de producten. Hoe je kunt bestellen bij mij lees je hier

 

Poetic Expression kaartje 2

Ook het tweede kaartje is te zien op mijn YouTube kanaal  Dit is er een in de categorie twee vliegen in een klap. Omdat je voor deze kaart twee verschillende patronen uit het designpapier gebruikt is het handig op twee matten te snijden en deze vervolgens op maat te maken voor je kaart. Zo heb je dan ook gelijk het materiaal voor de tweede kaart. Handig toch! Ook voor dit kaartje heb ik een product-tabel met de gebruikte Stampin’Up! Producten.

En dan is er nog kaartje nummer drie. Een leuk funfold die ook te zien is op mijn YouTube kanaal. De laatste van de serie Poetic Expression. Dubbel gemat  en ook weer ingekleurd. Een leuk mode om te maken en een model dat op heel veel verschillende manieren gebruikt kant worden.

Seizoensgroepen – Voorjaarspret

Deze week woensdag was er nog het project voor Voorjaarspret. Een leuke rockerkaart is het geworden. De seizoensgroepen is een samenwerking met Sarine Zijderveld.  We maken ieder 6 verschillende projecten, dus in het totaal 12 per seizoensgroep en doen dit als extraatje voor iedereen die bij een van ons een bestelling plaatst van € 60,00 of meer. Momenteel loopt Voorjaarspret nog – maart en april. En dit zijn de sneak peekjes van de eerste 10 projecten. Afgelopen woensdag kwamen project 9 en 10 online en aankomende woensdag doen Sarine en ik project 11 en 12 weer live in de facebookgroep. En we gaan door, plaats je in mei of juni een bestelling van minimaal € 60,00 mag je meedoen aan Lentekriebels.

En als laatste nog even de Feelgood Stampin’Videhop van donderdag. Leuke hop met als thema iets ouds, uit de huidige catalogus en iets nieuws uit de komende catalogus. En dat heb ik gedaan door de Make en Take voor de cataloguspresentie te maken; want afgelopen donderdag en vrijdagmiddag had ik “open huis” .Niet geweest? Kon je niet komen – je kunt nog een keer in de herkansing op dinsdagmiddag 30 april of vraag de nieuwe jaarcatalogus gewoon even aan via dit formulier vanaf aankomende maandag ga ik de catalogi versturen.

 

Stampin'Up! Fully Flowering

Zo dan zijn jullie weer een beetje bijgepraat. Ik heb vanmiddag nog een gezellige, creatieve teammiddag te gaan! Zin in. Voor iedereen een heel fijn weekend en tot de volgende! Groetjes, Elly