Welkom bij de bloghop Stempelschatten van mei.  Met deze bloghop willen we jullie stempels laten zien die we over het hoofd zien in het uitgebreide assortiment van Stampin’Up! of die een beetje in de vergeethoek zijn gekomen. Het thema deze maand is Voorjaar in zicht.

We hebben er even op moeten wachten dit jaar….op het mooie weer. Maar dit weekend hebben we kunnen genieten van mooi weer en de laatste weken zagen we langzaam maar zeker het zachte groen en verschillende bloemkleuren weer tevoorschijn komen. Heerlijk. Ik heb voor deze hop dan ook gekozen voor een bloemenset; de Textured Florals

Stampin'Up! Textured Floral

Textured Florals

is een geweldig leuke bundel om mee aan de slag te gaan. Voor deze kaart heb ik de basis gemaakt van Soft Sea Foam kaartkarton en de kaart opgebouwd met vier laagjes, de basi, twee gestempelde en gestanste matten en tot slot nog gestempelde bloemen die later zijn uitgestanst en een takje dat is gestanst uit een restje Lost Lagoon kaartkarton. 

Voor het stempelen gebruikte ik Soft Sea Foam, Lost Lagoon, Peach Pie en Calypso Coral. De irridecent pearls heb ik met de donkere Peach Pie Stampin’Blends een kleurtje gegeven zodat ze mooi bij het het geheel passen.

Bijpassende binnenkant en enveloppe

maken het geheel af vind ik altijd. Het is een van de dingen die ik aan vrijwel al mijn kaarten toevoeg. En dat maakt het dan tot een mooi compleet geheel om te versturen of weg te geven.

 

Stampin'Up! Textured Floral

Hop vooral even door om meer inspiratie op te doen; Deze keer zijn we met maar liefst 10 su demo-collega’s die meedoen. Dat is flink wat inspiratie en geen van ons heeft dezelfde stempels gebruikt…dat maakt deze hop extra speciaal! We vinden het super leuk als je een bericht achterlaat bij ieder van ons en waarderen dat enorm! Heel veel plezier met hoppen en tot een volgende! Groetjes Elly

Gebruikte Stampin’Up! Producten

Hieronder een overzicht met de Stampin’Up! producten die ik voor dit kaartje heb gebruikt. Klik je op een van de plaatjes dan kom je direct in mijn webshop. Natuurlijk kun je daar bestellen. Dan komen de producten direct bij jou thuis. In de webshop kun je echter alleen met paypal of creditcard betalen.

Wil je dit liever niet dan kun je de bestelling ook bij mijn plaatsen; doe je mee aan de verzamelbestelling dan zijn de verzendkosten maximaal € 6,25 . Ik kan de bestelling ook rechtstreeks naar jouw adres laten sturen; in dat geval zijn de verzendkosten € 7,95

Bestellen direct bij mij: