Deze keer de verjaardagskaarten uit de Live van dinsdag 17 januari. Twee totaal verschillende verjaardagskaarten gemaakt met ook twee verschillende bundels. De eerste met Dainty Delight en de Alphabeth stansjes. De tweede is gemaakt met Framed Florets

Stampin'Up! Dainty Delight

Verjaardagskaarten

Dat is het thema van de week. En met verjaardagskaarten kun je heel veel kanten op. Het geeft me ook de mogelijkheid om meerdere nieuwe producten te laten zien deze week en dat is alleen maar leuk toch! Het kaartje hiernaast is het voorbeeldkaartje dat ik maakte voor de live. Een eenvoudige witte basis met daar schuin overheen design papier en vellum.  Voor het takjes heb ik een stansje uit de Dainty Delight bundel gebruikt. De letters zijn uitgestanst met de Alphabeth à la Mode stansen ( nl naam) .  Om het wit wat te doorbreken heb ik met een Stampin’Marker wat stippen gemaakt op de achtergrond.  Natuurlijk zijn enveloppe en binnenkant kaart bijpassend gestempeld met een stempeltje uit de Dainty Delight.

Zelfde kaartje -Ander kleurtje

Dat is het eerst wat je denkt als je dit kaartje ziet toch? Zelfde kaartje dat klopt wel. De lay-out is gelijk aan de voorbeeld kaart. Ander kleur klopt ook. Het is de andere zijde van het designpapier dat ik op de voorbeeld kaart gebruikte met daaroverheen ook weer een strookje vellum basics . Dat vellum is ook te vinden in de Minicatalug Januari-April 2023. En deze zit ook in het pakket “Papier Delen” die je bij mij kunt bestellen.

Anders aan dit kaartje is dat het takje twee keer is uitgestanst, een keertje uit Balmy Blue kaartkarton en een keertje uit Basic White kaartkarton. Deze twee zijn op elkaar geplakt. Dat geeft een heel leuk extra effectje aan de kaart. Bij de letter HAPPY heb ik hetzelfd gedaan. Maar dat was bij het eerste kaart ook al zo. En voor de stipje op de achtergrond heb ik dit keer een stempeltje uit de stempelset “Natuurlijk voor Altijd”gebruikt. 

Stampin'Up! Framed Florets

Framed Florets

Eindelijk dan gewerkt met de Framed Florets. Dit was een van de bundels waar ik heel lang over getwijfeld heb. En uiteindelijk ben ik toch overstag gegaan. Tijdens mijn break in december ben ik eigenlijk niet aan stempelen toegekomen door allerlei oorzaken en daardoor zat deze nog helemaal nieuwe in de verpakking en dat kan natuurlijk niet! Daardoor had ik ook nog een vol pak prachtig designpapier liggen . Ik heb het eigenlijk nog nooit gedaan -papier gebruikten voor een voorbeeld of een kaartje dat ik tijdens een live laat zien. Maar ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om dit mooie papier ongebruikt te laten liggen. Dus voor deze keer maar wel.

Een lekker kleurrijk kaartje gemaakt met kleuren die ik eigenlijk heel weinig gebruik. Het voorbeeldkaartje heeft als basis Polished Pink kaartkarton en  de geembossde matjes zijn van Blushing Bride kaartkarton. Voor het matje op het overzetkaartje van deze funfold kaart gebruikte ik het desingpapier.

Andere kleur-Zelfde kaartje

Inderdaad hier voor de basiskaart Balmy Blue kaartkarton gebruikt  en voor de geembossde matten is Polished Pink kaartkarton gebruikt. Dezelfde kleuren zijn in combinatie met Basic White en Desingpapier ook voor de overzetkaart gebruikt.

Voor beide kaarten een Frame uitgestanst. Een bloem gestempeld, ingekleurd en uitgestanst, daarbij nog wat takjes voor op het frame. Een tekst erbij en klaar! Oh nee! Er moet natuurlijk ook nog wat op geschreven kunnen worden. Daarvoor gebruik je dan de achterkant van de kaart.  Hier ook gemat met Blushing Bride en Basic White kaartkarton waarop eerst nog een bloemen arrangement is gestempeld en ingekleurd. Want zonder stempelen gaat het niet!

Stampin'Up! Framed Florets

 : Maten en Gebruikte Producten

Kaart 1 – Dainty Delight

 • basiskaart Basic White kaartkarton; 21 x 14,5 cm – rillen op 10,5 cm ( lange kant)
 • mat Basic White kaartkarton​; 14 x 10 cm
 • Strookje Designpapier Country Gingham; 6 x 3 “inch ( of 15 x 7,5 cm)
 • Strookje Vellum Basics; 6 x 3 “inch ( of 15 x 7,5 cm)
 • uitstansen uit basic white en uit gekleurd kaartkarton; het takje en de letters
 • reststukjes wit om te stempelen

Kaart 2 – Framed Floret

 • basiskaart Polished Pink ( of Balmy Blue) kaartkarton ; 21 x 14,5 cm – rillen op 4 – 8 – 14,5 cm ( lange kant)
 • matten Blushing Bride ( of Polished Pink) kaartkarton; 14 x 3,5 cm en 14 x 6 cm – deze embossen met de    embossingfolder

voor de overzetkaart Framed Floret

 •  kaartje Poslish Pink (of Balmy Blue) kaartkarton: 23 x 9 cm – rillen op 10,5 cm ( lange kant)
 • matten voorkant ( is het kortste deel van dit kaartje) : Blushing Bride of Polished Pink kaartkarton ; 10 x 8,5 cm en een van designpapier van 9,5 x 8 cm
 • matten achterkant kaartje:  Blushing Bride of Polished Pink kaartkarton​; 12 x 8,5 cm en Basic White kaartkarton 11.5 x 8 cm
 • restjes om te stempelen en te stansen

Alle Stampin’Up! producten die ik gebruik zijn natuurlijk ook via mij te bestellen. Er zijn een aantal bestelmogelijkheden waaruit je kunt kiezen.  Nieuw dit jaar is dat iedereen die een bestelling plaatst van € 60,00 of meer een link ontvangt naar de  maandelijkse Online Workshop. Meer hierover lees je op de Workshoppagina

Samen Bestellen

Iedere maandag de mogelijkheid om Samen te Bestellen – SAMEN BESTELLEN.  Deze bestelling plaats ik wekelijks op maandagmiddag. Wil je meebestellen dan kun je de hele week je bestelling doorgeven via e-mail: ellyrijnvissu@gmail.com en via het BESTELFORMULIER. Als je bestelling voor maandagmiddag 15.30 uur is afgerond gaat deze mee in de wekelijkse bestelling. Het streven is om alle bestelling voor het einde van de week bij jou in huis te hebben – hiervoor ben ik wel afhankelijk van de verschillende bezorgdiensten – mocht er veel vertraging zijn dan krijg je daarover altijd bericht van mij.

 

 WEBSHOP

Je kunt er ook voor kiezen om in mijn webshop te bestellen. Het eerste voordeel daarvan is een extra bedank-cadeautje als je de Hostcode van de maand gebruikt: voor Januari 2023 is dat UNKDMU42.  Hoe vaker de Hostcode gebruikt is  –  Hoe  leuker het cadeautje wordt!  Het tweede voordeel: je krijgt je bestelling zonder tussenstap direct thuisbezorgd. Wil jij online bestellen? Klik dan op onderstaande knop om direct naar mijn webshop te gaan.

 

 

Dat was hem voor deze keer! Veel plezier met namaken als je dat gaat doen. Tot de volgende ! Groetjes Elly!