Workshop Agenda

ook voor het eerste kwartaal komen er weer een aantal workshops aan, wil je op de hoogte blijven kijk dan regelmatig even op deze pagina!

 

De workshops die ik aanbied zijn bijna allemaal te volgen bij mij thuis met maximaal vier deelnemers per keer; ik heb hiervoor een leuke workshopruimte waarbij ik er natuurlijk voor zorg dat alles klaar ligt voor jou om lekker aan de slag te gaan. Alle workshops zijn inclusief gebruik van alle gereedschappen, inkt en lijmmiddelen die je gebruikt. Je hoeft zelf niets mee te brengen!

Lijkt het jou leuk om een workshop bij jou thuis te doen of op locatie? Ook dat is mogelijk bij voldoende deelnemers en voor jou zit er dan altijd nog een leuk gastvrouw-cadeautje bij! Ik vertel graag meer over deze mogelijkheid. Afstand is voor mij geen probleem! Stuur me even een e-mail dan neem ik contact op : mailto: ellyrijnvissu@gmail.com

Kaartenbuffet

Kaart&Klets

 

Je mag zelf kiezen uit de voorbeeld-kaarten die  klaar staan wat je wilt maken. Heb je een kaart uitgekozen dan krijg je van mij het bijhorende kaartpakketje, een A4 kaartkarton in de kleur van jouw keuze . Je neemt stempelbakje dat bij de kaart hoort mee naar jouw werkplek en gaat lekker aan de slag.

Het Kaartenbuffet Kaart&Klets staan tot juni iedere maand op het programma in op maandagavond en op dinsdagmiddag. 

Februari:

  • maandag 27-2
  • dinsdag 28-2

 

Deze workshop kost € 12,50

  • inclusief 2 pakketje voor het maken van de  kaarten met enveloppe
  • gebruik van alle benodigde materialen en gereedschap
  • koffie-thee met iets lekkers
  • natuurlijk de gezelligheid  van een workshop !

 

Iedere maandagmorgen

even tijd voor jezelf

Iedere maandag een live op facebook en op YouTube met de Productcollectie – Stempelset of Bundel van de week. Pak er een kopje koffie bij en klets, knutsel of kijk gezellig mee. Iedere week kies ik een product uit een van de actuele catalogi en laat daar twee kaarten mee zien, natuurlijk met bijpassende enveloppe.

Te zien op

Facebookpagina en op YouTube

 

Maandelijkse Workshoppakketten

binnenkort meer informatie………