Welkom! Nieuwe naam – Papier Plezier- een nieuwe website en een frisse nieuwe look. Allereerst wil ik jullie laten weten dat ik superblij ben met deze website en hoe deze er nu uit ziet. De komende weken zullen er nog kleine dingen veranderen maar dat is het dan ook wel. En dan nu waar het echt over mag gaan:

Papier Plezier

Dat is zoals mijn bedrijf bekend is bij de KvK. En met het lanceren van deze website is de naamsverandering compleet. Ik was al een behoorlijke periode bezig met het ombouwen van Elly Create naar Elly Rijnvis-Papier Plezier en met het lanceren van deze website is de naamsverandering compleet!

Thuispakketten

Met de laatste drie feestelijk maanden voor de boeg is er weer genoeg te doen! Kijk bijvoorbeeld eens rond bij de workshops voor thuis – de zo genaamde Thuispakketten! Geweldig mooie pakketten die je tot december kunt blijven bestellen; bestel je ze alle drie dan heb ik nog een leuke extra voor je!

Klik je op de foto’s wordt je doorgelinkt naar de pagina thuispakketten

Workshopagenda

En dan staan er met dezelfde pakketten als hierboven ook workshops bij mij thuis op de agenda. Besluit je om een of meerdere workshops te komen doen dan heb je het voordeel dat alles wat je nodig hebt om de pakketten te maken in huis is en dat je dat ook allemaal kunt gebruiken. Kijk even welke datum jou past; er staan er genoeg op de lijst!

Klik je op de foto’s wordt je doorgelinkt naar de pagina workshops

Kit Together

Er komen zoveel mooie kits uit bij Stampin’Up! En dat wil ik toch niet helemaal onbenoemd laten. Daarom ga ik dit Stampin’Up! jaar vier keer een KIT TOGETHER workshop doen. In dit laatste kwartaal heb ik daarvoor de keuze uit de volgende drie :

Hoe gaat het in zijn werk? Kies een van de drie kits, kies een datum – 25 november 13.30 – 16.30 uur of 28 november 19.30 – 22.30 en kom op de gekozen dag naar het Duifkruid 43 om de kit ook echt te maken! Je betaald alleen voor de creatieve kit ( prijs is afhankelijk van de kit die je kiest). Voor deze workshop kun je aanmelden tot en met woensdag 16 november. Lijkt het je wel wat zo’n kit maar heb je geen tijd deze dagen? Deze kit is ook gewoon te bestellen in mijn webshop. Bestel je liever niet via de webshop; bestel dan mee met Samen Bestellen

Nog even dan…speciaal voor jullie!

Samen is de leukste plek om te zijn

Als laatste dan nog even onze superleuke en speciale workshopdag op 5 november. Als je mij volgt via een van mijn sociale mediakanalen dan heb je hem zeker al voorbij zien komen! Het wordt echt een superleuke workshopdag op een hele mooie locatie in het midden van ons land. Lees je dit blog voor donderdag 27 oktober? Dan kun je nog aanmelden – alleen de lezers van dit blogbericht kunnen dat….dus grijp je kans en meld je alsnog aan….het wordt zo leuk….sneak peak…. klein voorbeeldje – er is nog veel meer!

Kom stempelen en kaarten maken!

Dit wordt een gezellige en leerzame workshop dag, verzorgd door Sarine Zijderveld  van Stamping Matters en mij : Elly Rijnvis – PapierPlezier)
.
Je bent van harte welkom! 
.
Je stempelt je eigen designpapier (met de nodige tips en trucs) en je maakt daar meteen mooie kaarten mee.
.
Deelname kost €55, daarbij is inbegrepen:
-stempelset “Merriest Moments”
-alle nodige materialen
-enveloppen
-stap voor stap tutorials en lay-outs
-koffie, thee, fris, lunch en lekkers
.
En natuurlijk is er een inspiratietafel en doen we er leuke dingen bij.
Heb je de stempelset “Merriest Moments” al? Kies dan een andere stempelset uit de lopende catalogi.
.
Meer info en aanmelden alleen voor de lezers van dit blog uiterlijk 26 oktober

We hebben een prachtige locatie gevonden nabij Wijk bij Duurstede, Bed&Brood de Vogelpoel, Wijkersloot 7

Morgen weer verder; fijne zondag! Groetjes Elly