Na een heel rommelige en onrustige dinsdag heb ik gisteren wel even lekker door kunnen werken. Er werd een afspraak afgezegd en dat ga mij mooi de gelegenheid om een aantal dingen af te maken en andere zaken op een lijn te zetten. Dat geeft weer rust!

En een van de dingen die ik kon afronden was de eerste serie met kerstkaarten met het Gingham Cottage Pakket. De kaarten van dit pakket komen in een serie van drie online. Drie keer een video met drie kaarten. En de eerste is te vinden op mijn YouTube kanaal

Hoe lekker en leuk is het om iets af te kunnen ronden. De volgende serie kerstkaarten komt morgen online en de laatste van deze serie is zondag aan de beurt. Volgende week start ik dan met het volgende thuis- en workshoppakket Storybook Gnomes & Santa’s Express.

De kaarten

Als eerste maakte ik niet 1 voorbeeldkaart maar drie! Ik kon niet kiezen tussen de labels die ik wilde gaan gebruiken en dan kies ik dus niet maar gebruik ze gewoon alle drie. En dit zijn ze geworden.

Voor het tweede kaartje gebruikte ik een stansenset die niet meer verkrijgbaar is maar wel heel gewild is; de stansenset met de caravan die tijdens de laatste sale a bration. Deze stansenset vormt met de stempelset Trees for Sale een mooi combinatie. Met die combinatie heb ik deze kaarten gemaakt.

Ben jij nog op zoek naar de stansenset? Ik heb nog 1 nieuwe stansenset die je van mij bij cadeau krijgt als je de stempelset Trees for Sale besteld; voor de eerste .

En dan hebben we nog de derde kaart uit deze serie van drie. Oranje of zoals wij het bij Stampin’Up! noemen “Pumpkin Pie” . Als je goed kijkt weet je dat je dit model deze week al eens eerder voorbij hebt zien komen.

Pakketten en Workshops

Je kunt alle thuispakketten bestellen t/m 1 december of met ongeveer hetzelfde pakket een workshop komen doen bij mij. Meer informatie over de thuispakketten en de Workshops? Bestellen of aanmelden? Klik op een van de plaatjes en je wordt direct doorgeleid naar deze informatie.

Tot morgen of tot later; Fijne dag! Elly