Welkom bij de bloghop Stempelschatten van maartapril.  Met deze bloghop willen we jullie stempels laten zien die we over het hoofd zien in het uitgebreide assortiment van Stampin’Up! of die een beetje in de vergeethoek zijn gekomen. Het thema deze maand is “weg is Pech”. 

En dat is wel heel toepasselijk nu vannacht de uitverkoop gaat lopen en er wel heel veel stempels, ponsen en stansen ons assortiment gaan verlaten. Ook een flink aantal aanverwante producten gaan we niet meer terugzien als de nieuwe jaarcatalogus van start gaat op 1 mei. Voor mij stond vast dat ik deze maand in ieder geval aan de slag zou gaan met een bundel die uit het assortiment gaan en dat is Seaside Bay geworden.

 

Stampin'Up! Seaside Bay

Clean&Simple.

Ik maak momenteel als vanzelf ineens heel veel clean&simple kaartjes. En ook deze stempelset leent zich daar goed voor. Eenvoudigweg een hoekje op de mat gestempeld als strand een een paar lijnen gerild. Daarop een strandloper, wat schelpen en helmgras en meer heeft het niet nodig….nou ja vooruit nog een tekst en wat embellishments erbij. Eenvoudig en niet teveel toestanden. Het is mooi…en dat voor iemand die altijd van zichzelf zegt dat het bij haar “veel” moet zijn en nooit van stoppen weet. Ik weet zeker dat die kaarten er ook weer gaan koment. Maar nu gewoon even heel eenvoudig dit; het kwam zo uit mijn handen en meer hoeft het soms niet te zijn.

Stampin'Up! Seaside Bay

Hop vooral even door om meer inspiratie op te doen; we hebben er een flink aantal  nieuwe dames bij die voor het eerst meedoen aan deze hop. En dus vinden we het extra leuk als je een bericht achterlaat bij ieder van ons. Heel veel plezier met hoppen en tot een volgende! Groetjes Elly

Stampin'Up! Seaside Bay

Wil je meer weten over de uitverkoop die vannacht begint; blader dan even naar het vorige blogbericht.