Ik heb er nog niet veel over verteld maar samen met een van mijn teamleden ben ik begin dit jaar begonnen met een extraatje voor de mensen die bij ons bestellen. In navolging op kleurenactie zijn we doorgegaan.  We hebben inmiddels een groep,   Winterfeest, helemaal afgerond en beginnen volgende week met de tweede helft van 

 

Ben je klaar voor wat voorjaarspret? Ontdek hierboven een sneak peek van de eerste zes projecten die we speciaal voor de deelnemers hebben gemaakt. Deze projecten hebben we al laten zien in de Facebookgroep Voorjaarspret, maar geen zorgen, alle deelnemers ontvangen ook de videolinks en PDF’s met  instructies via e-mail.

Zodra je een productbestelling plaatst van minimaal € 60,00, word je automatisch lid van Voorjaarspret en ontvang je de projecten van maart direct in je mailbox. En dat is nog niet alles! Gedurende de hele maand april kun je ‘live’ meedoen en ontvang je drie keer een e-mail met nieuwe projecten. Bovendien kun je lid worden van onze exclusieve Facebookgroep, waar Sarine en ik elke maand twee projecten live zullen presenteren. 

Met de uitverkoop in het verschiet – 9 april begint die – is dit een leuke kans om kennis te maken met onze seizoensgroepen. 

Als je naar deze pagina gaat vind je de stempelsets, stansen en ponsen die in die er met korting uitgaan. Er gaat nog veel meer met pensioen maar dan zonder korting ; Daarnaast gaan alle kleuren van de In Colors 22-24 uit het assortiment waarvan een deel van die kleurlijn met flinke korting. Is er nog iets dat jij wilt meebestellen?  Ik ga er vannacht even voor zitten bestellen; Is er iets bij van jouw gading geeft dit dan door voor vanavond 22.00 uur; je krijgt dan nog een bevesting van je bestelling van mij. Veel shopplezier…en wie weet tot later!

Wil je alles bekijken wat uit het assortiment gaat ga dan naar de webshop >  winkelen> toon alles > retiring.  Dan worden als eerste alle producten getoond die uit het assortiment gaan – nu nog voor de prijzen zonder korting – na vannacht 12.00 uur zullen daar de kortingsprijzen staat. 

Je maakt de meeste kans om jouw kortingsproducten ook daadwerkelijk in je bezite te krijgen door zelf te bestellen in de webshop