Het gaat op een steeds lager pitje; het bloggen! En dat is zeker niet de bedoeling. Nu wordt er komende week veel gehopt dus dat gaat wel weer goedkomen. In de weken dat er geen hops zijn heb ik vaak zoveel andere dingen te doen dat ik als het ware vergeet dat er ook nog een blogbericht gemaakt moet worden.

Maar vandaag wordt het gehopt op Facebook en dat was een mooie aanleiding om weer eens een blog te schrijven. Een Facebookhop met het Stampin’Up! Dreamgirls team. Als thema voor deze hop heb ik gekozen: gebruik een product uit de Minicatalogus januari-april 2023 en een product uit de Sale a Brationfolder 2023. Bij mijn is dat de stempelset Warm Welkom uit de minicatalogus geworden. En deze heb ik gecombineerd met het Dandy Design DSP uit de Sale a Brationfolder. Een leuk combinatie waar ik verschillende tags en een kaart mee gemaakt heb voor deze hop. En je krijgt vast een voorproefje van wat ik ga laten zien in de videohop met hetzelfde thema. Deze kun je over twee weken , op 25 februari, gaan bekijken.

De laatste als eerste!

Het kaartje was eigenlijk het laatste dat ik maakte voor deze hop. Mijn grote valkuil: als ik een keer bezig ben met een stempelset borrelt het ene na het andere idee naar boven en kan ik me echt helemaal verliezen in de tijd. Aan het einde van zo’n stempelsessie heb ik een aantal leuke projecten maar ook een enorme hoeveelheid spullen op mijn werktafel liggen. En dat moet dan ook eerst nog opgeruimd worden …want de volgende dag in een rommelkamer weer aan het werk….niet echt mijn ding.  Ik koos er in eerste instanstie voor om een aantal labels te gaan maken met de stempelset Warm Welkom. En Labels maak ik meestal in twee laagjes dus daar kon dan ook gelijk het Dandy Designs DSP voor worden gebruikt. En toen ik bezig was bedacht ik dat ik ook nog wel even een leuk kaartje kon maken met deze tags van DSP.  De stempelset is echt heel veelzijdig te gebruiken met alle kleine tekstjes en afbeeldingen die erbij horen! Te leuk!

De kaart is een combinatie van Mango Melody Kaartkarton, de tags zijn gemaakt met het Dandy Designs DSP. De kleuren heb ik gekozen aan de hand van het desingpapier. Onder aan het blogbericht meer informatie over de gebruikte Stampin’Up! Producten.

Labeltjes!

Handig om er een aantal op voorraad te hebben. Zo heb je altijd iets liggen om een cadeautje of een bloemetje een persoonlijke touch te geven. En met de kleine stempeltjes uit de stempelset Warm Welkom zijn ze ook zo gemaakt. Voor de labels heb ik de Tailor made Tags gebruikt. Een superhandige stansenset voor dit soort labels en zeker ook te gebruiken voor een tekstlabel op een kaart. Mooie basisset stansen! De labels zijn gecombineerd met het Dandy Designs DSP. Bij de eerst twee labels is de onderlabel even groot als de bovenste, bij de  laatste labelset is klein met groot gecombineerd. En ook hier heb ik de kleuren weer laten bepalen door het designpapier.

Voorproefje

Zoals ik al schreef aan het begin van dit bericht. Over twee weken , op 25 februari, hoppen we weer met het Dreamgirls team maar dan op YouTube. En daarvoor staat dit cadeaudoosje op de plannen. Een doosje met een extraatje ….je gaat het zien over twee weken! Kom je dan ook even kijken?

Als dit blog online gaat ben ik er even tussenuit; een weekendje naar Winterberg op uitnodiging van onze dochter. Heerlijk- ik ben namelijk dol op sneeuw en vooral op sneeuw en bergen. Dit is dus een welkom momentje! Maandag ben ik gewoon weer op het honk en kom ik om 10.30 uur weer met een Kaart&Klets online. Deze kun je zien op mijn Facebookpagine en op mijn YouTube kanaal.

Gebruikte Stampin’Up! Producten

Als je op de knop tikt kun je zien wat ik heb gebruikt voor de tasjes. Gooi niet alles in je winkelmandjeembarassed. Het is gewoon om te laten zien wat er gebruikt  zodat je het materiaal en de bestelnummers makkelijker  kunt vinden als je er iets van wilt bestellen. En als je dan gaat bestellen zou ik het heel fijn vinden als je dat of in mijn webshop doet of bij mij besteld via e-mail of het bestelformulier.

WEBSHOP

Je kunt er ook voor kiezen om in mijn webshop te bestellen. Het voordeel daarvan is een extra bedankcadeautje als je de Hostcode van de maand gebruikt: Hostcode voor januari: UNKDMU42. Het tweede voordeel: je krijgt je bestelling zonder tussenstap direct thuisbezorgd. Wil jij online bestellen? Klik dan op onderstaande knop om direct naar mijn webshop te gaan:

Samen Bestellen

Alle Stampin’Up! producten die ik gebruik zijn natuurlijk ook via mij te bestellen. Iedere maandag  Samen Bestellen. Deze bestelling plaats ik wekelijks op maandagmiddag. Wil je hieraan meedoen? Zorg dan dat je bestelling bij mij is voor 15.30 uur op maandagmiddag. Dat kan via e-mail: ellyrijnvissu@gmail.com en voor het bestelformulier klik je op de knop hieronder.

Dat wat het voor deze keer! Ik hoop dat je met veel plezier gekeken en gelezen hebt! Zijn er vragen naar aanleiding van dit blogbericht; schroom niet en neem gerust even contact op met mij!

Lieve groet en tot een volgende blog! Elly