Leuk als je weer gevraagd wordt om een workshop te verzorgen op het workshopplein tijdens het CreaSpektakel in Kampen.  Dit jaar verzorg ik de workshop samen met mijn teamleden Miranda en Esmeralda. Zij zullen deze keer het gezicht zijn tijdens de workshopdag; de voorbereidingen doen we met elkaar. En daar zijn we gisteren mee begonnen. We weten wat we gaan doen! En de deelnemers mogen gaan kiezen uit drie verschillende thema’s waarmee ze allemaal dezelfde Fancy Funfold Pocket kaart kunnen gaan maken.

Drie Thema’s

We hebben ervoor gekozen om een kaartmodel uit te werken met drie verschillende dessins uit de designpapier collectie van Stampin’Up! 

  • Inked Botanicals DSP
  • Masterfully Made DSP
  • On Horse Open Sleigh DSP

Uiteraard word er bijpassend kaartkarton gebruikt en gaat er gestempeld worden met de bijpassende kleuren inkt. Dat is immers wat Stampin’Up! te bieden heeft; alles matched prachtig met elkaar. 

 

Sneek Peak Fancy Funfold Pocketkaart

Hierboven een tipje van de sluier opgelicht; deze afbeelding is ook te zien op de workshop aanmeldpagina van het CreaSpektakel  Ben je toch in Kampen – of  kom je speciaal voor het CreaSpektakel – ga zeker even langs bij het workshopplein in de Bovenkerk! En vergeet dan niet om ook even aan te gaan bij de Stampin’Up! workshop. Mijn teamleden en teamgenoten Esmeralda en Miranda zullen je voorzien van het workshoppakketje van jou keuze en staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Natuurlijk verzorgen we met dit mooie papier  en nog een aantal andere Stampin’Up! producten  nog een paar leuke inspiratie-hoekjes. Zeker de moeite waard om even te komen kijken.

De reden dat ik er zelf niet bij ben? Ik vlieg na dat weekend voor een weekje naar Las Vegas in Amerika om het  Backstage Event van Stampin’Up! bij te wonen.  Een evenement voor team-leiders met de titel Zilver Elite of hoger. Een evenement waarbij ontmoeten – verbinden en bussiness-training op het programma staan.  Maar ook verwend worden, een uitstapje en een feestje horen daarbij. Kortom ik wil daar graag uitgerust heen! En dan is het fijn als je een leuk team hebt waarmee het superleuk samenwerken is! Dat hebben we gedaan en gaan we doen. Wil je ook deel uit maken van dat leuke en gezellige team? Kijk dan even hier en vraag me gerust om meer informatie.

Dus vergeet zeker niet om even bij “mijn” dames langs te gaan!

Dit was het weer voor deze keer! Tot een volgende! Groetjes Elly

Gebruikte Stampin’Up! Producten

BESTEL VIA:

Meer informatie over deze verschillende manieren van bestellen? KLIK HIER

En denk eraan: bij iedere bestelling met een waarde € 60,00 ontvang je een bonuscoupon van € 6,00….en je mag er zoveel verzamelen als je wilt!