klik op de dikgedrukte gekleurde worden als je doorgelinkt wil worden

De tweede zaterdag van de maand hoppen we op Facebook met het Stampin’Up! Dreamgirls team. Deze keer is het thema Verjaardag. Ken je hem nog die kreet? Iemand jarig? Zeg het met bloemen!

Daar heb ik nu dan Verjaardag? Zeg het met Fancy Flora. Deze geweldige product collectie heeft afgelopen in de hoofdrol gestaan. Ik ben er nog lang niet op uitgekeken hoor! Daar gaan jullie vast nog meer van horen een dezer weken.

Verjaardagskaart

Ik ben het “vergeetachtige” type als het om verjaardagen gaat. Overigens gaat het tot nu toe goed dit jaar! Het is natuurlijk ook pas twee weken 2023. Maar met zo’n tekst als deze kom je ook met een verjaardagskaart die te laat komt wel weg toch? Bekijk de stempelset Echt iets Bijzonders met de Nederlandse teksten maar eens goed. Alle teksten die hierin zitten zijn goed te gebruiken! Ook bundel Echt iets Bijzonders verkrijgbaar dan heb je de bijpassende supergave label stansen er ook bij.

Ik maakte een zogenaamd Funfold kaartje waarbij ik voor de beide zijpaneeltjes en de tussenpaneeltjes het Fancy Flora DSP gebruikte. Dit is 6 x 6 “inch (15,2 x 15,2 cm) designpapier en ik had dan ook niet meer voldoende om het middendeel ook te beplakken met DSP. Nou geen nood dan maak je dat gewoon zelf toch. Met de stempelset Two Tone Flora is dat een klein kunstje! En het resultaat mag er zijn. Met deze twee-stap stempels is iedereen een beetje kunstenaar.

Hoe kies ik mijn stempelkleurtjes?

Voor het stempelen heb ik de kleuren uit het Designpapier gebruikt als richtlijn. Dit doe ik ook als ik een kleur kaartkarton kies voor de basiskaart. Bij deze kaart heb ik gekozen voor Calypso Coral, Petal Pink, Soft Succulent en Evening Evergreen. Dit is een combinatie van twee kleuren uit de Subtles kleurfamilie en twee kleuren uit de IN- Color 21-23 kleurfamilie. Dat deze kleuren zo mooi bij elkaar passen laat ook goed zien hoe mooi de kleurfamilies onderling combineren. Dat is een van de redenen dat ik zo weg ben van het merk Stampin’Up!

Wil je weten wat de maten van dit kaartje zijn? Nou vooruit dan maar!

  • Basiskaart Calypso Coral kaartkarton 14,5 x 21 cm; rillen op LK op 5 en 7,5 draai de kaart 180 graden en nogmaals op 5 en 7,5 rillen
  • 2 strookjes Designpapier 14 x 4,5 cm
  • 2 strookjes Designpapier 14 x 2,5 cm
  • 2 stroken Basic White voor de middenpanelen voor en achter 14 x 5 cm
  • reststukje basic white voor de tekst, de tak en het bloemetje

Ik denk dat jullie hier wel mee uit de voeten kunnen om hem na te kunnen maken.

Tot slot nog een foto van de andere kant van het kaartje

Alle Stampin’Up! producten die ik gebruik zijn natuurlijk ook via mij te bestellen. Aankomende maandag gaat ik weer Samen Bestellen. Deze bestelling plaats ik wekelijks op maandagmiddag. Wil je hieraan meedoen? Zorg dan dat je bestelling bij mij is voor 15.30 uur op maandagmiddag. Dat kan via e-mail: ellyrijnvissu@gmail.com en via dit BESTELFORMULIER

Je kunt er ook voor kiezen om in mijn webshop te bestellen. Het voordeel daarvan is een extra bedankcadeautje als je de Hostcode van de maand gebruikt: deze maand is dat UNKDMU42. Het tweede voordeel: je krijgt je bestelling zonder tussenstap direct thuisbezorgd. Wil jij online bestellen? Klik dan op onderstaande knop om direct naar mijn webshop te gaan.

Helaas het is deze week niet gelukt om vijf blog berichten te schrijven! Ik heb dan ook een hele drukke week vol achter me. Volgende week meer tijd voor creativiteit en ik doe volgende week donderdag voor het eerst mee aan een video-hop van het Feel Good Stampin’ Design team.Best spannend weer eens iets nieuws te gaan doen! Ik wens iedereen een fijn weekend en veel plezier met wat je ook gaat doen! Groetjes Elly