*Dear international readers, please use the translate button on the left side of the bottom to translate this message to your preferred language.

Welkom bij de april bloghop van het Positive InkersDesignteam. Het Positvie Inkers Desingteam is een groep van vijf intercontinentale Stampin’Up! Demonstrators die creativiteit en inspiratie met jullie willen delen. Het thema voor deze maand: Online Exclusive Producten

Voor deze hop gebruikte ik  de  Tropical Leaf. Dit productpakket bestaat uit een photopolymer stempelset met een bijpassende pons. En dit is dus zo’n Online Exclusive.  Dat betekend dat je de producten (vooralsnog)  alleen online kunt bekijken. Het kan zijn dat er producten opgenomen worden in latere catalogi. Voor deze hop maakt ik onderstaande kaart

 

Stampin'Up! Tropical Leaf

Gate Fold

Dit is zo’n leuk kaartmodel om te gebruiken en net weer even wat anders. Voor deze kaart gebruikte ik Pala Papaya kaartkarton. Dit is een van de In Colors 2021-2023 die komende maand ons assortiment gaat verlaten. En dit combineerde ik met Parakeet Party en Granny Apple Green. Natuurlijk heb ik ook Basic White gebruikt om op te stempelen. De kaart wordt dichtgehouden met Crumb Cake Bakerstwine uit het Bakers Twine Combi pack en ook dat gaat mee door naar de nieuwe jaarcatalogus.

Hier is goed te zien hoe de Gate Fold eruit zie. Deze kaart is makkelijk neer te zetten op een kast, een plank of op de schouw! Altijd leuk om de kaarten die je ontvangt een mooi plekje te kunnen geven toch!  Wil je weten hoe je deze kaart maakt? Kijk dan maandag gezellig even mee naar de wekelijkse Kaart&Klets online. Daar ga ik deze kaart en nog twee andere projectjes laten zien! En natuurlijk werk ik dan met het Tropical Leaf productpakket

Details

Voor de kaart gebruikte ik dit keer eens geen Designerseriespapier maar het ik zelf een achtergrond gestempeld met het kleine blad uit de stempelset. Datzelfde blad gebruikte ik ook voor de witte mat in het kaartje. Geeft het altijd net een beetje meer vind ik. De enveloppe zit er nog niet bij maar ook deze ga ik stempelen met een van de twee bladeren uit de stempelset. Voor het Pale Papaya etiket gebruikte ikScalloped Contours stansen . Een stansenset die nog een jaartje mag blijven en daar ben ik heel blij mee.  Het bovenste ( witte) etiket is gestanst met de Painted Label stansen en die gaan nu dan toch het assortiment verlaten. Jammer maar helaas! Er komt genoeg terug om uit te kiezen.

Als laatste hieronder nog wat details. Aan de linkerkant van de kaart plakt ik de uitgeponste grote bladeren op en onder het het etiket. Het achterste blad is gestempeld met Granny Apple Green en voor de nerf heb ik Shaded Spruce gebruikt. De voorste twee blaadjes zijn gestempeld met Parakeet Party en Granny Apple green. Voor de paneeltjes van de “gate” heb ik de bovenste laag ge-embossed met een van de online exclusive embossingfolders. Drie hele mooie  basic folders die in een pakket zijn gecombineerd.  Als laatste nog wat embellishments erbij.

Een hop doe je nooit alleen! Neem zeker even een kijkje bij mijn getalenteerde collega demonstrators die ook een bericht hebben geplaats op hun blog met dit theme.  Het is leuk als je even een reactie achter laat onder dit bericht. Hieronder de namen van mijn Positive Inkers teamgenoten; klik op de naam en je wordt doorgelinkt naar hun website. Veel plezier met hoppen en heel goed weekend! Groetjes en tot een volgend blog! Elly

Gebruikte Materialen

Als je op de knop tikt kun je zien wat ik heb gebruikt voor de tasjes. Gooi niet alles in je winkelmandjeembarassed. Het is gewoon om te laten zien wat er gebruikt  zodat je het materiaal en de bestelnummers makkelijker  kunt vinden als je er iets van wilt bestellen. En als je dan gaat bestellen zou ik het heel fijn vinden als je dat of in mijn webshop doet of bij mij besteld via e-mail of het bestelformulier.

Bestellen

Alle Stampin’Up! producten die ik gebruik zijn natuurlijk ook via mij te bestellen. Iedere maandag  Samen Bestellen. Deze bestelling plaats ik wekelijks op maandagmiddag. Wil je hieraan meedoen? Zorg dan dat je bestelling bij mij is voor 15.30 uur op maandagmiddag. Dat kan via e-mail: ellyrijnvissu@gmail.com en via dit BESTELFORMULIER

WEBSHOP

Je kunt er ook voor kiezen om in mijn webshop te bestellen. Het voordeel daarvan is een extra bedankcadeautje als je de Hostcode van de maand gebruikt: Hostcode voor Maart is: R4RGZQKT  Het tweede voordeel: je krijgt je bestelling zonder tussenstap direct thuisbezorgd. Wil jij online bestellen? Klik dan op onderstaande knop om direct naar mijn webshop te gaan.