En dan vliegen de dagen om zonder dat ik een blog schrijf. Het is even niet anders. Vandaag wel even een blogbericht. Want gisterenavond was het dan zover. Een teamavond met twee teams. Het team van een van mijn teamleden Sarine Zijderveld – Stampin Matters en mijn team, waarin Sarine dus ook een van mijn eerstelijns teamleden is. Team Papier Plezier. We hebben dan contact met elkaar via zoom en het was een supergezellige, informatieve en creatieve teamavond. Heel geslaagd! Hier komt zeker een vervolg op.

Creatieve Blokken

Na het voorstelrondje en het informatieve gedeelte van de avond begonnen we met het creatieve blok van Sarine.Wij hadden met elkaar afgesproken dat we het Dandy Designs DSP uit de Sale a Bration folder zouden gebruiken. Ieder teamlid heeft van tevoren twee pakketjes ontvangen via de post. Een van Sarine en een van mij. Sarine had haar specialiteit uit de kast getrokken. En dat is stempelen van eigen designpapier. Daar is ze echt een master in! Ook ik heb een pakketje van Sarine ontvangen en lekker meegedaan met dit deel van de avond.

Daarbij had ze ook nog een leuk Funfold kaart bedacht waar we ons allemaal op hebben uitgeleefd. Ook ik. En daarvoor heb ik dan toch de Two Tone Flora bundel en de Echt iets Bijzonders bundel kunnen gebruiken. Beiden zij te vinden in het Fancy Flora Collectiepakket; het product dat deze week in de spotlights staat bij Papier Plezier.

En bij een Funfold kun je helemaal los gaan; dat heb ook ik gedaan. Ook onze teamleden zijn er heerlijk mee aan de slag gegaan….. we waren allemaal zo druk bezig dat we bijna de tijd vergaten!

Creatief Blok verzorgd door Elly

Nu hadden we natuurlijk een en ander met elkaar doorgesproken voordat we hieraan begonnen. Ik heb mijn deel dan ook eenvoudig gehouden en vrijwel kant en klaar verstuurd. Het is anders niet mogelijk om alles op een avond te doen. Ik heb de Pretty Pillowbox en de Mini Pocket Enveloppe uitgestanst en daar nog wat extra materiaal bij gedaan om de beide cadeautjes nog wat op te leuken. Die hebben we met wat aanwijzingen van mij ook nog even in elkaar gezet. Dan zie je ook gelijk dat die superhandig is om in huis te hebben! Je kunt er snel even een klein cadeautje mee maken als dat nodig mocht zijn. En ze zijn natuurlijk ook gewoon leuk!

Al met al een heel geslaagde avond! Fijn als iets dat je samen bedenkt ook goed uitpakt!

Ik ga toch weer zeggen tot morgen….want de vijf keer ga ik deze week niet halen maar vier keer bloggen kan nog steeds. Tot morgen! Elly

NB. inmiddels heeft de geschiedenis me ingehaald….geen blogbericht op maar wel vandaag ( zaterdag)