Ik heb nog niet groots aan de bel gehangen over de startpakket actie; maar op de valreep van mei wil ik het er toch nog even over hebben met jullie. Want als je de In Colors nog niet besteld hebt en je bent ze in de loop van de maand wel gaan waarderen is dit een unieke en niet te missen kans om een In Color pakket 24-26 gratis de krijgen bij een startpakket!

Wat is het Startpakket?

Je kunt het vergelijken met een “voorkeursklantenpas”. Je koopt het startpakket, samengesteld naar jouw wensen want je mag er in kiezen wat jij wilt, zolang het maar uit de lopende producten is. 
Je zoekt voor € 175 aan producten en betaalt daarvoor dan € 129 – je hebt deze keer ook nog eens geen verzendkosten te betalen.

Bovendien krijg je 20% korting op toekomstige bestellingen zolang je actief blijft deelnemen! Daarnaast heb alle geweldige voordelen van deelname aan Stampin’ Up! Familie en  team PapierPlezier!

Ik hoor je denken….

Waar zit het addertje onder het gras. Nou dit zou dat addertje kunnen zijn:  Die “voorkeursklantenpas” wordt bij ons Instappen bij Stamin’Up! genoemd en zodra je bent ingestapt krijg je een titel; bronze demonstrator. Daar hoef je niet van te schrikken. Je hoeft hier namelijk niet actief mee aan de slag om jouw bestellingen te kunnen plaatsen. Je kun het wel gebruiken om bijvoorbeeld vriendinnen of collega’s mee te laten bestellen met jou.

Maar bedenk je dat je er wel wat mee dan kan jou daarbij op we helpen. Je ontvangt bij je startpakket namelijk ook gelijk een pakket met catalogi en andere producten die je kunt gebruiken om op te starten; let wel: kunt gebruiken en zeker NIET die je moet gebruiken.

Een aantal van mijn klanten hebben zich bij mijn team aangesloten om zo nog meer plezier te beleven bij het knutselen en daarbij ook nog eens voordeliger te bestellen! Team PapierPlezier telt momenteel 23 teamleden en zij hebben gemeen dat zij allemaal graag cratief bezig zijn en de voorliefde voor Stampin’Up! producten, wij hebben jou er graag bij in Team Papier Plezier!

Stap je nu in bij Team Papier Plezier dan mag je ook nog meedoen aan onze teamdag op 22 juni – Locatie Hilversum (hier zijn kosten aan verbonden) en krijg je van mij het teampakket van mei met de de werkbeschrijving bij mijn welkomstpakket wa

Bekijk hier de voordelen en de link om mee te doen! klik op de knop

klik op de plaatjes hieronder, dan wordt je doorgelinkt.

Als je nog iets te vragen hebt over  wat dan ook – zolang het maar met Stampin’Up! te maken heeft,  stuur me dan even een mailtje of bel met even dan komen we er samen vast wel uit! Dit was het voor deze keer; graag tot een volgende! Elly