Sweet sweet Citrus. Ik heb je een beetje in de steek gelaten deze week. Iedere keer als ik ergens aan wilde beginnen kwam er iets tussen deze week.  Afgelopen maandag en dinsdag had ik het eerste Kaartenbuffetten bij mij thuis. Altijd leuk om te doen maar dan kom ik zelf echt niet aan stempelen toe. En woensdag was mijn dochter onverwacht een dagje hier. Zij heeft heerlijk zitten stempelen en een leuke kaart gemaakt; en nadat ik eerst de verjaardagspost en een paar kaarten voor de zieken verzendklaar had gemaakt ben ik toen ook weer aan het stempelen geweest. Deze kaart is nu op de post . Een speciale kaart voor twee speciale mensen.  

 

Even net anders

Het blijft toch altijd zoeken om jouw kaarten zo orgineel mogelijk te maken. Regelmatig heb ik een idee en zie dat dan voorbij komen bij een van mijn collega demonstrators. Het is soms best lastig om orgineel te blijven al is het streven er zeker.

En het zal best al gedaan zijn maar ik heb het nog niet gezien zoals ik deze kaart met de geblende achtergrond heb gemaakt. Ik heb een mat ge-embossen  en deze mat heb ik geblend met de Blending Brushes. Daarvoor gebruikte ik Pumpkin Pie, Mango Melody en Pale Papay. Deze drie kleuren liggen mooi in elkaars verlengde. En het geeft iets extra’s de ge-embossde achtergrond! .

Stampin'Up! Sweet Citrus
Stampin'Up! Sweet Citrus

Voor de teksten gebruikte ik de Sale a Bration stempelset Sending Support. En juist die maakt dat deze kaart speciaal is voor twee speciale mensen! Mooie teksten die vertellen dat je meeleeft en aan anderen denkt als het even heel moeilijk is. Het is ook super dat je meerdere teksten met elkaar kunt combineren. En zo heb ik ook aan de binnenkant nog een volgende tekst gestempeld. Het geeft net dat beetje meer. 

Stuur jij weleens een kaartje als er mensen ziek zijn of in de zorgen zitten om te laten weten dat je aan ze denkt.  Het doe echt goed bij de ontvangers. Een kaartje blijft langer handen dan dat snelle appje…. Fijn als je er ook op deze manier voor iemand kan zijn toch!

Gebruikte Stampin’Up! Producten

Klik op de knop om te zien welke producten ik voor deze kaarten heb gebruikt. Natuurlijk kun je al deze producten via mij bestellen.

Bestellen

Alle Stampin’Up! producten die ik gebruik zijn natuurlijk ook via mij te bestellen. Iedere maandag  Samen Bestellen. Deze bestelling plaats ik wekelijks op maandagmiddag. Wil je hieraan meedoen? Zorg dan dat je bestelling bij mij is voor 15.30 uur op maandagmiddag. Dat kan via e-mail: ellyrijnvissu@gmail.com en via dit BESTELFORMULIER

WEBSHOP

Je kunt er ook voor kiezen om in mijn webshop te bestellen. Het voordeel daarvan is een extra bedankcadeautje als je de Hostcode van de maand gebruikt: Hostcode voor januari: UNKDMU42. Het tweede voordeel: je krijgt je bestelling zonder tussenstap direct thuisbezorgd. Wil jij online bestellen? Klik dan op onderstaande knop om direct naar mijn webshop te gaan.

Morgen om 12 uur gaat mijn video online voor de videohop van het  Stampin’Up! Dreamgirls team. En daarover komt zondag het blog online. Ik wens jullie een goed weekend en tot de volgende! Groetjes Elly