Ineens is er weer een week voorbij! En dan zijn we weer bij maandag, maandag is Kaart&Klets dag. Deze keer gebruikte ik daarvoor de stempelset Love Cats van Stampin’Up! De videoopname is terug te kijken op mijn Facebookpagina Papier Plezier en op mijn YouTube kanaal.

Ook deze week zijn er weer drie letters te vinden voor het verjaardagsspel. De letters staan allemaal op de juiste plek.  Weet je het antwoord: stuur jouw oplossing in naar:

Elly Rijnvis, Duifkruid 43, 8255 KK  Swifterbant – zet op de enveloppe  oplossing verjaardagsspel.

Natuurlijk zou ik het heel leuk vinden als je de oplossing stuurt met een kaart die je zelf hebt gemaakt.

De pakketten die ik aan het begin van de Kaart&Klets liet zien kun je hier vinden: Papier Plezier voor Thuis en Onderweg

Stampin'Up! Sweet Citrus

Love Cats

 

Love Cats is echt zo’n leuk stempelset! En zeker niet alleen maar voor Valentijn. Ik wil deze week juist laten zien dat de Valentijnsproducten uit de Minicatalogus januari-april 2023 heel leuk te gebruiken zijn voor iets anders dan Valentijnsdag. Ik ben stiekem een beetje allergisch voor Valentijnsdag…te commercieel en te opgeklopt…..oeps heb ik dat nu echt opgeschreven! En ik ga het ook gewoon laten staan.

 

Waar was ik ook weer? Oh ja. De katten. Ze zijn zo schattig. Het eerste kaartje in de Kaart&Klets hou ik meestal eenvoudig. Deze keer dan wel een keertje iets meer dan een “gewone” basis.

  • Basiskaart = 21 x 16 cm – rillen op 10, 5 cm
  • Basic White mat voor de binnenkant 14 x 10 cm
  • Strookje Designpapier 14 x 5 cm voor op de basiskaart
  • Strookje Designpapier 14 x 2,5 cm voor op de witte mat

Voor de strookjes van Desingpapier gebruikte ik het leuke Gingham Country DSP. Daarbij gebruikte ik  twee van de Subtiele Kleuren uit onze kleurcollectie. Dit keer heb ik voor het voorbeeld Mint Macaron gebruikt en tijdens de live gebruikte ik het mooie Petal Pink. Voor de matjes op de voorkant van de Mint Macaron kaart gebruikte ik de Scalloped Contour stansen. Deze gebruikte ik ook voor het Petal Pink Kaartje maar nu in combinatie met de Stitched Rectangle. Daarna is een kwestie van stempelen en een beetje knippen. En deze Love Cats van Stampin’Up! laten zich vrij makkelijk uitknippen – al had ik een set stansen erbij best fijn gevonden hahaha.

Watervalkaartje

En dan de special van deze Kaart&Klets februari. Een watervalkaartje! Ik probeer iedere week in de Kaart&Klets op maandag een funfold kaart te laten zien. En de een week weet ik direct wat het wordt en er zullen zeker weken komen dat ik het gewoon even niet zie. Deze was duidelijk. De stempelset schreeuwt bijna om bij elkaar gebruikt te worden. Want de drie afbeeldingen zijn alledrie zo schattig. Nu ben ik wel wat bevooroordeeld want ik ben ook een echt kattenmens. Ik vind honden heel lief en leuk, ik zou ook best voor een hond willen zorgen maar altijd in combinatie met een kattenbeest. Zo lekker eigenwijs! Daar hou ik gewoon van.

Hierboven zie je ieder watervalkaartje die met de layering cirkelstansen zijn uitgestans. Dit is een van de vele manieren  om verschillende leuke afbeeldingen op een kaart te laten zien. En het zijn gewoon heel leuke kaarten om te maken. Het rode kaartje is onderweg naar een klein vriendinnetje in Oostenrijk. Ik ben benieuwd of ze het filmpje als gezien heeft. Ze kijkt regelmatig naar mijn YouTube video’s en vind knutselen helemaal geweldig!

Voor deze kaarten heb ik naast de Love Cats het Country Floral Lane Designpapier gebruikt in combinatie met Sweet Sorbet, Mint Macaron en Balmy Blue.

Basismaten voor de kaarten:

  • basiskaart 29 x 10,5 cm – rillen op 14.5 cm
  • mat kaartkarton – 13,5 x 9,5 cm
  • 2 strookjes designpapier 13 x 4 cm
  • 1 strookje desingpapier 13 x 4.5 cm
  • witte mat voor de binnenkant 14 x 10 cm

Onderaan dit bericht vindt je een link naar een complete lijst met de Stampin’Up!  producten die ik gebruikt heb

Gebruikte Materialen Kaartje 1 – Love Cats

Als je op de knop tikt kun je zien wat ik heb gebruikt voor de tasjes. Gooi niet alles in je winkelmandjeembarassed. Het is gewoon om te laten zien wat er gebruikt  zodat je het materiaal en de bestelnummers makkelijker  kunt vinden als je er iets van wilt bestellen. En als je dan gaat bestellen zou ik het heel fijn vinden als je dat of in mijn webshop doet of bij mij besteld via e-mail of het bestelformulier.

Gebruikte Materialen kaartje 2 – Love Cats

Als je op de knop tikt kun je zien wat ik heb gebruikt voor de tasjes. Gooi niet alles in je winkelmandjeembarassed. Het is gewoon om te laten zien wat er gebruikt  zodat je het materiaal en de bestelnummers makkelijker  kunt vinden als je er iets van wilt bestellen. En als je dan gaat bestellen zou ik het heel fijn vinden als je dat of in mijn webshop doet of bij mij besteld via e-mail of het bestelformulier.

WEBSHOP

Je kunt er ook voor kiezen om in mijn webshop te bestellen. Het voordeel daarvan is een extra bedankcadeautje als je de Hostcode van de maand gebruikt: Hostcode voor januari: UNKDMU42. Het tweede voordeel: je krijgt je bestelling zonder tussenstap direct thuisbezorgd. Wil jij online bestellen? Klik dan op onderstaande knop om direct naar mijn webshop te gaan:

Samen Bestellen

Alle Stampin’Up! producten die ik gebruik zijn natuurlijk ook via mij te bestellen. Iedere maandag  Samen Bestellen. Deze bestelling plaats ik wekelijks op maandagmiddag. Wil je hieraan meedoen? Zorg dan dat je bestelling bij mij is voor 15.30 uur op maandagmiddag. Dat kan via e-mail: ellyrijnvissu@gmail.com en voor het bestelformulier klik je op de knop hieronder.

Dat wat het voor deze keer! Ik hoop dat je met veel plezier gekeken en gelezen hebt! Zijn er vragen naar aanleiding van dit blogbericht; schroom niet en neem gerust even contact op met mij!

Lieve groet en tot een volgende blog! Elly