klik op de dikgedrukte gekleurde worden als je doorgelinkt wil worden

De Sale a Bration set met Nederlands teksten! Dat blijft toch altijd weer een feestje. Deze stempelset vind je in de Sale a Bration folder op blz.13. Wil je de versie met de Nederlandse teksten zien? KLIK HIER. Dit is de laatste van de themaweek Sale a Bration. Wat is deze stempelset Stampin’Up! Lieve Bloemen leuk! Ook als jij net begint met stempelen bereik je met deze stempelset een geweldig resultaat.

Hoe dan?

Ik hoor het je denken, hoe dan? In deze stempelset vind je iets grotere contourstempels en daar horen dan kleinere invulstempels bij. Je stempelt eerst de contouren en daarna ga je deze als het ware inkleuren met de kleinere stempels. Zo kun je iedere kaart er weer anders uit laten zien.

Gebruik je er dan nog wat extra’s bij zoals een embossingfolder. Of een leuke stansenset. Dan heb je in no-time een supergaaf kaartje. Voor deze kaart ben ik begonnen met het kiezen van een basiskleur. En dat is Rich Razzleberry geworden. Voor de mat het ik dezelfde kleur gebruikt en deze heb ik met gestanst met de Stitched Greenery stans. Dit is echt een geweldige stans die ik nog veel te weinig heb laten zien! En dan komt de focusafbeelding. Deze is gestempeld op Very Vanilla kaartkarton. Ik heb voor de contourstempel van Lieve Bloemen het mooie Mossy Meadow gebruikt. Voor de invulling van de bloemen heb ik weer Rich Razzleberry gebruikt en voor de blaadjes Mossy Meadow. Beide heb ik eerst een keer afgestempeld op een kladpapiertje en daarna pas gestempeld. Tot slot heb ik de stempelafdruk uitgestanst met de Scalloped Contour stansen. De focusafbeelding is op de gestanste mat geplakt en die combi is verhoogd op de basiskaart geplakt. Ik heb er nog geen tekstje bij gedaan omdat ik nog niet weet waar ik dit kaartje voor ga gebruiken. Het kan allemaal; beterschap, verjaardag en zelfs als condoleancekaart zou deze gebruikt kunnen worden toch?

Binnenkant en Enveloppe

Bij mij “moeten” de binnenkant en enveloppe matchen met de kaarten. Ik vind dat altijd net dat beetje extra geven aan een kaart. Omdat ik voor de basiskaart een donkere kleur heb gebruikt deze keer ook een mat voor de binnenkant van de kaart. Natuurlijk net als op de voorkant van Very Vanilla kaartkarton. De bloemcontouren weer gestempeld met Mossy Meadow en de invulling met Rich Razzleberry.

Mossy Meadow en Rich Razzelberry twee kleurnamen van de Stampin’Up! kleurlijn. Ik vind de kleurnamen van Stampin Up! geweldig leuk. Wat vinden jullie ervan? Laat het gerust even weten, altijd leuk om dat te horen.

Dat was het voor deze week. Het is gelukt! Deze week vijf blogberichten en dat was een van mijn voornemens voor dit jaar! Ik wens jullie een heel fijn weekend en maandag ben ik er weer met een nieuw blogbericht. Tot dan! Groetjes Elly