*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Welkom bij de bloghop van het Positive Inkers Designteam. Wij zijn een groepje intercontinentale Stampin’Up! Demonstrators die creativiteit en inspiratie willen delen. En voor mij gaat de sketch gewoon nog een keer in de herhaling. Vorige maand heb ik het verkeerde thema gebruikt en deze maand pak ik gewoon de draad weer op. En dit is de sketch die als basis voor de kaart diende die ik gemaakt heb.

Ik heb deze keer de sketch niet letterlijk gebruikt maar een eigen invulling gegeven met een van mijn favoriete stempelsets van de moment; de Merriest Moments met de daarbij passende hybride Embossing Folder en stansenset de …………….

Als eerst heb ik een basiskaart gesneden van Very Vanilla kaartkarton, daarop nog een extra mat in dezelfde kleur en ook de grote achtergrond die ik daarna met de embossingfolder door de stansmachine haalde is in Very Vanilla.De takjes heb ik met een extra touch gegeven met de en daarna deze achtergrond verhoog op de kaart geplakt. De twee goudkleurige bloemstukken op de beide hoeken staan voor de panelen op sketch en het lintje is mijn inbreng voor de twee rechte lijnen op de sketch. Als laatste de tekst in het midden en hierbij heb ik ervoor gekozen om deze achter de bloemstukjes te laten vallen omdat ik dat simpelweg mooier vond.

Voor de kaart heb ik dus alleen goud en Very Vanilla gebruikt. Een mooie klassieke kleurcombinatie die een kaart altijd net wat extra’s geeft toch?

Hop je nog even door?

Ik ben heel benieuwd wat mijn collega-demonstrators uit de Verenigde Staten, Australië en Groot Brittannië ervan gemaakt hebben. Hop je ook nog even mee:

Maheswair Rajaguru – Australia

Elly Rijnvis – Netherlands ( hier ben je nu)

Anne Marie Hile – USA

Jo Blackman – UK

Veel kijkplezier en tot ziens! Elly