Vandaag een blogbericht met wat uitleg informatie over de Sale a Bration die aankomende donderdag gaat beginnen. Maar eerst even deze drie kaarten laten zien die ik maakte met het Dainty Flowers desingpapier uit de Sale a Bration folder welke je gratis kunt mee bestellen bij een bestelling vanaf € 60,00 .Prachtig papier dat niet heel veel meer nodig heeft dat een basiskaart-een mat onder het designpapier en een tekst-label. Dan ben je er al en zo heb je heel snel drie kaarten met bijpassende enveloppen! Als je goed kijkt zie je dat de kaarten van links naar rechts steeds een laagje meer hebben ; Step it Up!

Wat is de Sale a Bration

De Sale a Bration is een jaarlijks terugkerend cadeau feestje van Stampin’Up! Dit jaar wordt dat feestje gevierd in januari en februari. Bij iedere bestelling vanaf € 60,00 mag jij zelf je cadeautje uitzoeken uit de Sale a Bration folder en er staat weer genoeg leuks. Er zijn premie producten die je mag kiezen bij een bestelling van € 60,00 (bovenstaand Designpapier bijvoorbeeld) en er zijn premie producten die je mag kiezen bij een bestelling vanaf € 120,00 – je mag dan ook twee premie- items kiezen waar het € 60 logo bij staat. En je mag zoveel en zo vaak bestellen als jij wil! Deze actie loopt van 5 januari t/m 28 februari.

Op 5 januari start ook de verkoopperiode van de nieuwe minicatalogus; Heb je er al doorheen gebladerd en mooie producten gevonden? Of heb je een oogje laten vallen op het geweldige desingpapier maar is het te veel voor jou alleen; doe dan mee aan het Papier delen! Klik op de knop hieronder om er meer over te lezen!

Oeps! is jouw wensenlijstje erg lang geworden?

Geen nood; achterin de Sale a Bration folder vind je een geweldige instapactie! Stap je in tussen 5 januari en 28 februari dan kun je heel veel extra’s verdienen! Dat loopt op tot maar liefst € 307,00 aan Stampin’Up! producten en daarvoor betaal je dan € 160,00. Je kunt kiezen uit drie verschillende opties voor het instappakket:

OPTIE 1; De exclusieve Boho Blue Mini Machine (TER WAARDE VAN 77,00) + voor € 230,00 aan Stampin’Up! producten uitzoeken uit de lopende catalogi ( jaarcatalogus 22/23 en minicatalogus januari-april 2023) – Voor dit instappakket betaal je € 160,00 – je voordeel is dan maar liefst € 147,00!!!

OPTIE 2: De originele witte Mini Machine (TER WAARDE VAN 77,00) + voor € 230,00 aan Stampin’Up! producten uitzoeken uit de lopende catalogi ( jaarcatalogus 22/23 en minicatalogus januari-april 2023) – Voor dit instappakket betaal je € 160,00 – je voordeel is dan maar liefst € 147,00!!!

OPTIE 3: Je heb de stansmachine al of wilt hem niet? Dan is er ook nog een derde optie en dat is voor € 230,00 aan Stampin’Up! producten uitzoeken uit de lopende catalogi ( jaarcatalogus 22/23 en minicatalogus januari-april 2023) – Voor dit instappakket betaal je € 129,00 – je voordeel is dan maar liefst € 101,00!!!

Meer weten over instappen?

De Sale-A-Bration is een geweldig moment om in te stappen! Zeker als je dat gelijk aan het begin van de periode doet! Je hebt dan een half jaar de tijd om rustig rond te kijken om demonstrator zijn iets is voor jou. Je mag vanaf dag 1 meedoen aan alle teamactiviteiten. Stap je nu in voor 11 januari dan mag je gelijk meedoen aan de gezamenlijke teamavond. Samen met het team van mijn teamgenoot Sarine volgende week woensdag. Tijdens deze avond krijg je informatie, je kunt er je vragen kwijt en natuurlijk gaan we ook met elkaar wat leuks maken .

Verder kun je tijdens dat eerst half jaar rustig bepalen of het allemaal haalbaar is voor jou. Maar zeg nu zelf! eenmalig investeren in prachtig hobby materiaal en daarvoor krijg je dan:

  • tot eind juli lidmaatschap van mijn team
  • toegang tot alles wat Stampin’Up te bieden heeft voor demonstrators
  • en er is nog veel meer

Dat is toch een mooie aanbieding! Neem eens een kijkje op de pagina Team PapierPlezier. En blijkt het dan dan toch niet te lukken, geen probleem! Dan blijven alle mooie spullen natuurlijk gewoon van jou. En heb je daar nog veel langer plezier van!

Niet instappen maar wel wat extra’s verdienen?

Dan is er altijd nog de optie om bij jou thuis of online een party te verzorgen. Hoe hoger de verkoop tijdens jouw party- hoe meer jij mag uitzoeken! Jij zorgt voor de gasten – ik verzorg een workshop en de verkoop en jij mag dan de extra’s! Wil je hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact op met mij: ellyrijnvissu@gmail.com

Tot morgen! Groetjes Elly