Gisteren voor het eerst gedaan; tegelijk live op YouTube en op Facebook. Ik vond het best een beetje spannend maar het ging eigenlijk best wel redelijk! De derde uit de Kaart&Klets reeks oktober met het mooie Rustic Harvest designpapier van Stampin’Up!

Eindelijk weer eens gedaan wat ik leuk vind om te laten zien. Inspiratie en Informatie. De komende weken komt er heel veel aan! Dan kan ik eindelijk laten zien waar ik achter de schermen mee bezig ben geweest. Kerstkaarten komen er natuurlijk. Maar zeker ook andere projectjes. Ik blijf het ook gewoon leuk vinden om een klein cadeautje te maken. Maar nu eerst de kaarten van gisteren.

De kaartjes

Beide kaarten zijn gemaakt met het Pakket Rustic Harvest, het papierpakket dat ik had samengesteld voor de Kaart&Klets van oktober; er zijn er nog 2 op voorraad en deze zijn via deze link te bestellen: Papierpakket Rustic Harvest. Bestel je het pakket dan ontvang je alle beknopte werkbeschrijvingen via e-mail.

Hierboven het eerste kaartje dat ik liet zien in de video. Het designpapier is toch mooi genoeg om er verder niet veel meer bij te doen. Het kaartje links is een giftcard en het kaartje rechts een “gewone” funfold . Het model is exact gelijk maar kan op twee manier gebruikt worden.

Het voorbeeld kaartje van nummer 2 is wel heel erg zwart wit. Zo zwart-wit dat ik er tijdens het maken van de live wat extra kleur aan heb gegeven met de Stampin’Blends. Voor het strookje rechts gebruikte ik een mooie embossingfolder uit ons assortiment. Als je wilt weten welke Stampin’Up! Producten zijn gebruikt voor de kaarten klik dan HIER

Bestellen

Alle producten die ik gebruikt heb in de video zijn via mij te bestellen.

Bestellen kan via mijn webshop: je beheert zelf je bestelling, je ontvangt je producten direct bij jou thuis en kunt er dan gelijk mee aan de slag.

Je kunt bij mij bestellen via e-mail of dit bestelformulier; ik bestel alles voor jou en laat het direct bij jou thuis bezorgen ( verzenden € 7,95)

En dan kun je ook nog meedoen met het wekelijkse SAMEN BESTELLEN, je bespaart iets op de verzendkosten maar hebt in dit geval je producten wel iets later in huis.

Wie weet tot morgen! Groetjes Elly