Ja ze staan online! De lang verwachte nieuwe Online Only Producten. Even voor de duidelijkheid; deze producten kun je ook gewoon bij mij bestellen via email of verzamelbestelling. De producten zijn alleen online in de webshop te vinden vandaar de naam Online Only.

Daarnaast zijn vandaag ook de Bonus-verdiendagen begonnen: Plaats een bestelling van € 60 ( of een veelvoud daarvan) dan ontvang je voor iedere bestelde € 60 een kortingscoupon van € 6,00 die je aankomende maand weer kunt inwisselen op een bestelling.

Bestel je een stempelset of bundel bij mij – dan mag je er gratis een stempelset of bundel bij uitkiezen vanaf de TweedeHands pagina

En dit zijn de drie nieuwste!

Compleet Collectiepakket

In het collectiepakket On Horse Open Sleigh – 161126 zijn de onderstaande producten te vinden. Uiteraard zijn deze ook los van elkaar verkrijgbaar. Klik op de tekst om te bekijken.

  • bundel Horse&Sleigh – 162126
  • Designpapier On Horse Open Sleigh – 162118
  • set sneeuwvlokdecoraties -162129 

Bij iedere bestelling die je in juli plaats ontvang je een bonuscoupon van 10% in de mailbox – bewaar deze code goed zodat je deze in augustus bij een bestelling kunt inwisselen. En dat is nog niet alles – je mag bij een bestelling van een stempelset of bundel een van de stempels of bundels uitkiezen die je vind op deze Tweede Kans pagina; klein extraatje van mij. Bestel je in de webshop maak dan gebruik van de hostcode van deze maand: HCRVTYD

Je krijgt van mij dan een leuk bedankje thuisgestuurd

Wil jij deze bundel eerst een keer in handen hebben en uitproberen? Dat kan! Ik heb een aantal kaarten-buffetten op het programma staan voor juli en augustus:

  • 13 juli – 14.00 uur
  • 27 juli –  14.00 uur
  • 3 augustus – 14.00 uur
  • 17 augustus  – 14.00 uur

Meer informatie op de workshop – pagina

Een Bundel met Pons

Hoe schattig is deze! De bundel Trucking Along. De bundel bestaat deze keer uit een stempelset met pons. En ik denk dat dit een hardloper gaat worden! Ik heb hem inmiddels besteld dus ook deze komt voorbij bij de kaartenbuffetten op donderdagmiddag!

De bundel bestaat uit:

  • stempelset photopolymeer Trucking Along – 162299*
  • Pick Up- vormenpons – 162305

*ook verkrijgbaar in het Duits en Frans.

Kerststempel

En dit is de laatste van de drie nieuwe online onlyproducten.

De stempelset So Very Merry – 162345

Een kerststempel waarbij je je helemaal kunt uitleven op het inkleuren ervan. Ik weet nog niet heel goed wat ik ervan vind maar heb hem toch maar vast besteld voor de zomerse kaartenbuffetten.

Ik ga snel aan de slag ! Een hele fijne dag vandaag en tot de volgende! Groetjes Elly

 Bestellen?

Ik verzorg graag jouw bestelling! Je ontvangt altijd een leuk bedankje bij je bestelling en in actiemaand juli is dan nog meer.  Want bestel je een stempel of bun

BESTELLEN KAN  VIA:

Meer informatie over deze verschillende manieren van bestellen? KLIK HIER

** gaat er iets mis bij een bestelling in de webshop neem dan even contact op met mij.