Wat hebben we het goed! Dat mag ook wel eens gezegd worden! Ik geniet van deze zomer rondom huis.  En van het vooruitzicht dat er nog zoveel leuks aankomt! Ik ga jullie er zeker in laten delen. Maar eerst blikken we terug op wat er de afgelopen weken is gedaan en gemaakt!

Dag Workshop&Werkruimte – Welkom Werkkamer

In de afgelopen maanden hebben we het er vaak over gesproken, mijn man en ik. Om de boel op de bovenverdieping toch maar weer om te bouwen. Maar wat dan met de workshops. We zijn eruit! De bovenboel is inmiddels zo goed als op orde. En voor de workshops hebben we alle ruimte aan de keukentafel! Opgelost! Nu nog een goede naam voor de workshops bedenken. Heb je een suggestie? Laat het me weten!

Stampin'Up! Zoo Crew
Stampin'Up! Les Shoppes

Kaart&Klets Online Zomereditie

Vorige week twee keer een Kaart en Klets Online gedaan. Ze blijven enorm leuk om te doen! En natuurlijk zijn ze nog terug te zien. Het meest makkelijk om terug te kijken is via YouTube:

 

Hierbij de plaatjes van de projecten die ik maakte tijdens deze twee online Zomer- edities; zoals ik in de videos heb genoemd gaan de credits voor het bedenken van het kaartje linksboven naar Michelle Last en voor de boekomslagkaart linksonder naar Susan Campfield.

 

Stampin'Up! On Horse Open Sleigh
Stampin'Up! Trucking Along
Stampin'Up! Very Merry

Dat was het weer even voor nu! Vanavond komt de Feel Good Videohop online en het blogbericht dat daar bij hoort vindt je dan ook hier op mijn website! Tot de volgende! Groetjes Elly

Onderaan het bericht vind je prodcuten die ik gebruikte voor de verschillende projectjes. Alle producten zijn natuurlijk ook bij mij te bestellen.

Ik verzorg graag jouw bestelling! Je ontvangt altijd een leuk bedankje bij je bestelling en in actiemaand juli ontvang je nog meer.  Want bestel je een stempel of bundel in juli dan ontvang je bij iedere € 60,00 ( productwaarde) een kortingscoupon van € 6,00, je mag een van de stempelsets/bundels uit mijn tweedehands collectie uitkiezen en daarnaast ontvang je ook het maandbedankje van juli. Dat is drie keer feest!

BESTELLEN KAN  VIA:

Meer informatie over deze verschillende manieren van bestellen? KLIK HIER

** gaat er iets mis bij de betaling van een  bestelling in de webshop neem dan even contact op met mij.