Morgen – 5 januari – is het een beetje feest want dan begint de Sale a Bration met de geweldige instapactie en begint de verkoopperiode van de Mini Catalogus januari-april 2023.

Ik heb al veel vragen gehad over de Sale a Bration instapactie! Superleuk dat er zoveel van jullie zijn die overwegen om in te stappen! En helemaal geweldig dat dat bij mij in mijn gezellige, creatieve en actieve team Papier Plezier willen gaan doen. Heel leuk en gezellig!

Voor de komende instappers heb ik al wat welkomst-pakketjes klaar liggen en daarbij krijg je dan ook gelijk het teampakketje van de maand januari. Stap je voor maandagavond in bij mij dan mag je maandagavond al meedoen aan de gezamenlijke teamavond van Sarine en mij. Hoe leuk is dat! Het wordt die avond een mix van kennismaken, informatie en natuurlijk creativiteit! Wat er in de pakketjes zit verklap ik nog niet…. dat blijft nog even een verassing.

Heb jij nog geen Sale a Bration folder en Mini Catalogus? Vanaf morgen kun de digitale Catalogi bekijken ( ze staan in de zijbalk naast dit blogbericht) . Liever toch een papieren exemplaar ontvangen? vraag ze dan even aan:

Samen Bestellen

Nstuurlijk gaat er morgen bij mij ook een bestelling uit! En natuurlijk ben je van harte uitgenodigd om mee te bestellen.

Voor klanten die in januari een bestelling plaatsen van € 60,00 of meer heb ik in de eerste week van februari een online workshop klaarstaan. Zij ontvangen per e-mail een uitgebreide tutorial en de link naar een besloten YouTube tutorial
Bestel je met de huidige HOSTCODE*  in mijn Stampin’Up! online shop krijg je als bedankje voor het bestellen in mijn webshop een leuk extraatje thuis gestuurd in februari.

Klanten ontvangen de toegangslink met wachtwoord samen met hun factuur voor de betreffende online bestelling.
Mijn teamleden krijgen de online workshop GRATIS. 

HUIDIGE HOSTCODE
* Gebruik geen hostcode voor bestellingen van meer dan € 200, anders is het niet mogelijk om jouw bonuproducten te bestellen 

….o ja; het designpapier waarmee ik de welkom-boekjes heb “aangekleed” is een Sale a Bration product en vind je op blz.14 .


Groetjes en tot morgen! Elly