En ook deze maand doe ik mee aan de videohop van het Feel Good Desingteam. Een groep Nederlandse demonstratrice die jullie iedere maand aan de hand van een thema verschillende uitwerkingen van dat thema laten zien.  Deze maand was het thema Mooie Patronen en hieronder de video met mijn uitwerking.

Mooie Patronen

 

Over dit thema ” mooie patronen” heb ik wel even moeten nadenken.  Inspiratie over opgezocht op internet en pinterest. Want voor deze video-hop ga  ik eigenlijk iedere keer wel voor een speciaal projectje. Zal niet altijd lukken maar de intentie is er zeker. Gewoon omdat het voor mij ook leuk is om af en toe een echte knaller te maken en dat is deze kaart in mijn ogen echt wel geworden.

Je vind er verschillende patronen in terug. Als eerst de verschillende Hexagons waaruit de kaart is opgebouwd. En dan natuurlijk het geweldige mooie Dainty Delight Designerseries Paper waaruit ik verschillende patronen heb gebruikt en als laatste de verschillende tekstlabels – uiteindelijk is een label ook een patroon. Het idee voor de kaart heb ik gevonden bij de Engelse demonstratrice Jo Blackman. De uitvoering en kleine aanpassingen zijn geheel van mijn hand. Het was echt enorm leuk om aan de slag te gaan met dit project.  In de video laat ik zien dat je deze kaart ook echt plat kunt versturen.

De foto’s hierboven zijn van het voorbeeld dat ik ook in de video laat zien.  Het Dainty Designseries Paper is de aanleiding geweest om ook de bijpassende bundel Dainty Delight te gebruiken. De bloemen en takken zijn ingekleurd met de Stampin Write markers. De teksten zijn uitgestanst met verschillende label stansjes. De Stampin’Up! Producten die ik voor deze kaarten heb gebruikt en basismaten voor deze speciale kaart vind je onderaan dit blogbericht. Hieronder zie je de kaart die ik maakte in de video.  Voor de aankleding van deze kaart gebruikte ik de Mooie Bloemen stempelset; een Nederlandse Sale a Bration set die je nog een weekje als gratis extra cadeautje kunt kiezen bij een bestelling van € 120,00 of meer. Natuurlijk zou ik het enorm waarderen als je een bestelling via mij plaatst. Hoe je dat kunt doen lees je onderaan dit bericht.

: :Meten is Weten:

Middendeel :

  • kaartkarton : 19 x 14.5 cm – rillen op 3-6-9-12-15-18 cm
  • desingpapier: 12 stuks – 14 x 2,5 cm

Zijdelen recht:

  • kaartkarton per hexagon:  – 19 x 12 cm – rillen op 3-6-9-12-15-18 cm ( hiervan maak je er dus 3)
  • desingpapier per hexagon:  – 8 stuks van 11,5 x 2,5 cm ( totaal dus 24 stuks)

Zijdelen met insnede:

  • kaartkarton per hexagon: 19 x 12 cm – rillen op 3-6-9-12-15-18 cm –  ( voor de insneden: zie video)
  • kaartkarton houdertje binnenkant hexagon voor de aankleding van de kaart: 3 stuks van 15 x 2 cm – rillen op 3-5-7-10-12-14 cm
  • designpapier; 3 st. van 5,5 x2,5 en 6 st. 11,5 x 2,5 cm ( deze moeten schuin afgesneden worden-zie video.)
  • Wil je de binnenkant ook bekleden dan heb je het dubbel aantal nodig en nog 6 stuks van 11,5 x 2,5 cm.

 

Gebruikte Stampin’Up! Producten

Als je op de knop tikt kun je zien wat ik heb gebruikt voor de tasjes. Gooi niet alles in je winkelmandjeembarassed. Het is gewoon om te laten zien wat er gebruikt  zodat je het materiaal en de bestelnummers makkelijker  kunt vinden als je er iets van wilt bestellen.

En als je dan gaat bestellen overweeg dan ook eens om via mij een bestelling te plaatsen.  Mede door jouw bestellingen kan ik deze (video) tutorials, Kaart en Klets live en dergelije blijven maken en toegankelijk houden voor iedereen.  Bestellen kan in mijn webshop,  via e-mail of het via het  bestelformulier.

WEBSHOP

Je kunt er ook voor kiezen om in mijn webshop te bestellen. Het voordeel daarvan is een extra bedankcadeautje als je de Hostcode van de maand gebruikt: Hostcode voor januari: UNKDMU42. Het tweede voordeel: je krijgt je bestelling zonder tussenstap direct thuisbezorgd. Wil jij online bestellen? Klik dan op onderstaande knop om direct naar mijn webshop te gaan:

Samen Bestellen

Alle Stampin’Up! producten die ik gebruik zijn natuurlijk ook via mij te bestellen. Iedere maandag  Samen Bestellen. Deze bestelling plaats ik wekelijks op maandagmiddag. Wil je hieraan meedoen? Zorg dan dat je bestelling bij mij is voor 15.30 uur op maandagmiddag. Dat kan via e-mail: ellyrijnvissu@gmail.com en voor het bestelformulier klik je op de knop hieronder.

Dat wat het voor deze keer! Ik hoop dat je met veel plezier gekeken en gelezen hebt!  Lieve groet en tot een volgende blog! Elly