Hallo en welkom bij deze Bloghop van de Bloghopgroep Stempel Schatten! Deze groep laat jou de verborgen/vergeten schatten uit de catalogi ontdekken! Er zijn namelijk af en toe producten die je maar heel weinig voorbij ziet komen terwijl het toch echte pareltjes zijn! Een goede reden om daar met deze groep iets aan te doen!

Deze keer hebben we een superleuk thema; namelijk “leuk verpakt“.! En hoe leuk is het dan om de kant en klaar verpakkingen eens onder de aandacht te brengen. Want die zie ik niet zoveel voorbij komen en ze zijn echt zo leuk!!!

Aangezien de jaarlijkse herfst feesten Halloween en Sint Maarten er weer aan komen heb ik die twee als versier-optie genomen.

En voor Halloween ben ik “stempelschat – onwaardig” gegaan want daar kon ik niets mee vinden in de jaarcatalogus; Dat is het schattige heksje uit de minicatalogus  geworden. Maar het zakje is wel opgeleukt met het geweldige toepasselijk lint Metalic Mesh dat je in de jaarcatalogus vind en een beetje in de vergeethoek terecht is gekomen. Deze peek-a-boo zakjes vind je in de jaarcatalogus op blz.14.

Veel plezier met hoppen en tot een volgende keer! Groetjes Elly