De weken vliegen voorbij.  Zitten we zo maar op de helft van maart!  Vandaag maar even een overzicht van alles wat er is gedaan de afgelopen weken en wat ik de komende dagen nog ga doen; zo leuk! De titel Kaarten, Kletsen en Afscheid dekt aardig de inhoud van het bericht. En laten we beginnen met de kaarten. Een kleine terugblik op de Kaart&Klets Online van vorige week maandag. Bijna iedere maandagmorgen om half 11 kom ik met een gezellig Kaart&Klets online uurtje waarbij ik een aantal kaarten laat zien met een bundel of productcollectie van Stampin’Up! . Live te zien op mij Facebookpagina en YouTube kanaal. Vorige week maandag heb ik gewerkt met het mooie Fancy Flora collectiepakket – mijn favoriet uit de lopende minicatalogus januari-april. Hieronder de kaarten die ik maakte voor deze live – links zie je de voorbeeldkaart en rechts de kaart die ik maakte tijdens het Kaart en Kletsuurtje. Tijdens het kaart en klets uurtje heb ik ook de kaarten met de juiste oplossing van de verjaardagsactie laten zien; iedereen die de moeite had genomen een kaartje te sturen heeft inmiddels het papierpakketje ontvangen en ook de kit heeft zijn weg weten te vinden naar Frankrijk. Nogmaals veel plezier ermee en bedankt voor het meespelen!

Stampin'Up! Fancy Flora
Stampin'Up! Fancy Flora
Stampin'Up! Fancy Flora
Stampin'Up! Fancy Flora
Stampin'Up! Fancy Flora
Stampin'Up! Fancy Flora

Kletsen en Kaarten maken

De dinsdag was voor achter de schermen werk en het voorbereiden van de workshop op woensdagmorgen. Ik had de vrije hand gekregen om een leuke workshop te verzorgen voor twee dames als verjaardagscadeautje. En die zijn zo leuk om te doen. De enige must was dat er kaarten gemaakt konden worden. Een leuk pakket gemaakt met het Thee en Troost Designerseriespapier, bijpassende kleuren kaartkarton en  een aantal Cards&Enveloppes ook uit de Thee en Troost serie Daarbij een aan flink aantal voorbeelden met werkbeschrijvingen gemaakt zodat er ook nog gekozen kon worden wat ze gingen maken.  En natuurlijk gaan werkbeschrijving en de rest van het pakket na afloop mee naar huis zodat er ook thuis nog lekker geknutseld kan worden.  De woensdagmorgen was dus voor deze workshop. Heel leuk om te mogen verzorgen en de tijd vloog om. Voordat we er erg in hadden was het weer tijd om op te gaan ruimen…..Beide dames vonden het erg leuk en gezellig. Een van hen zei dat ze voor het eerst in weken even helemaal relaxed was en nergens anders aan had gedacht; een groter compliment kun je niet! En de kaarten die met met het pakket gemaakt konden worden staan hieronder.

Inpakken en Afscheid nemen

Donderdag is verzenddag. Meestal is de verzamelbestelling “Samen Bestellen” dan ook binnen en kan verdeeld en ingepakt worden. Natuurlijk moet er dan ook nog een leuke kaart of label bij en als ik die dan nog niet klaar heb liggen maak ik die ter plekke. Vaak passend bij de bestelling. Er gaat verjaardagspost en andere post de deur uit en ook mijn huis wordt natuurlijk niet vanzelf schoon. Dus een wasje draaien en tussendoor een klusje doen wat te lang is blijven liggen gebeurd vaak ook op dit soort rommeldagen.  En dan zijn er ook de voorbereidingen voor de demodag van aankomende zaterdag. Ook daar gaat tijd en werk inzitten natuurlijk. De vrijdag had ik hiervoor vrij gemaakt om even lekker door te kunnen werken. Afgelopen zaterdag stond het afscheid van het Stampin’Up! Demonstrator Council 2022 op het programma. Vorig jaar mocht ik daar deel van uitmaken, een leuke en leerzame periode met een leuk clubje mensen. En dat jaar goed samenwerken met elkaar hebben we met een gezellige lunch afgesloten in Noordwijkerhout. 

En dan staat aankomende zaterdag dus de Demondag Egmond op het programma! Deze dag organiseer ik samen met Ellen Liefing. Een dagje voor Demo’s door Demo’s . Dit zijn de dagen waarop je de mogelijkheid hebt om kennis te maken met demonstators uit het hele land. Gewoon door gezellig en ontspannen met elkaar te zijn. Uitwisselen van ervaringen, kennis en gewoon gezellig bijkletsen. Zoals een van mijn teamleden het mooi verwoord: je start voor de producten en je blijft voor de mensen! Een regel die zeker ook op mij van toepassing is . Naast de gezonde spanning voor aankomende zaterdag heb ik er ook enorm veel zin in om bekende weer te zien en nieuwe mensen te ontmoeten! En natuurlijk wil ik graag zien wat er van onze workshops gemaakt gaat worden! 

Zo en nu ga ik als de wiedeweerga aan de slag; nog genoeg te doen! Lieve groet; Elly