Kerst met een Sketch, Blog Positive Inkers november

door | 1 nov 2022 | Blog

*Dear international readers, please use the translate button on left bottom of this page to translate this message to your preferred language. 

Welkom bij de bloghop van het Positive Inkers Designteam. Wij zijn een groepje intercontinentale Stampin’Up! Demonstrators die creativiteit en inspiratie willen delen. De eerste bloghop met deze groep op mijn nieuwe website! De rode draad door de blogberichten heen is de onderstaande sketch; kijk en lees even mee en hop dan door naar een van de andere deelnemers om te zien wat zij met deze sketch hebben gedaan. Veel plezier.

Santa’s Express

Hiernaast zie je als eerste het kaartje in zijn geheel. Zie je de sketch erin terug? Ik heb de achtergrond gestempeld met drie kleine stempeltjes uit de stempelset . Gestempeld met Memento, Bermuda Bay en Poppy Parade.

De trein en de kerstman zijn met dezelfde kleuren gedaan. Gekleurd met de Stampin’Blends en daarbij zijn de kleuren aangevuld met de lichte basic black en de lichte smoky slate.

Hij is toch wel heel schattig hé , deze Santa!

Op deze foto is duidelijk te zien dat ik voor de twee panelen achter de cirkel een embossingfolder heb gebruikt. Daarna heb ik het geheel een kleurtje gegeven door er heel lichtjes met een Blending Brush beinkt met Poppy Parade overheen te gaan. Deze heb ik ook gebruikt voor de buitenkantjes van de kaart en het achtergrond cirkeltje. Tot slot stonden er ook nog twee lijnen in de sketch en die heb ik ingevulde met de halve kerstboom uit de stempelset, deze heb ik uitgestant en licht ingeblend met Bermuda Bay.

Dat was hem dan voor deze keer. Dit kaartje kun je ook gebruiken als inspiratie kaartje voor het thuispakket Storybook Gnomes & Santa’s Express ….heel goed te doen met het designpapier uit dit pakket.

Hop je nog even door?

Neem ook een kijkje bij de andere deelnemers aan deze bloghop. Dat kan heel eenvoudig door op een van de namen hieronder te klikken; je wordt dan doorgelinkt naar het blogbericht. Veel plezier met hoppen!

Sandy McCullough – Canada

Maheswair Rajaguru – Australia

Elly Rijnvis – Netherlands (hier ben je nu)

Anne Marie Hile – USA

Jo Blackman – UK

Groetjes, tot snel en een hele fijne dag! Elly

Hop je even met ons mee?

En nu dan; doorhoppen naar de volgende! Klik op een van de namen hieronder om te zien wat er zoal gemaakt is deze maand! Veel plezier met hoppen ….en we waarderen het enorm als je ook nog even een berichtje achterlaat! Groetjes en tot de volgende; Elly

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.