Dear international readers, please use the translate button on the left side of the bottom to translate this message to your preferred language.

Welkom bij de bloghop Juni van het Positive InkersDesignteam. Het Positvie Inkers Desingteam is een groep van vijf intercontinentale Stampin’Up! Demonstrators die creativiteit en inspiratie met jullie willen delen. Deze maand werken we met een sketch. En hoe fijn is het om die dan te combineren met een aantal kleuren die je al een poosje hebt staan maar waar nog niet veel mee gedaan is!

Nature’s Prints

Ik heb de sketchletterlijk gevolgd omdat ik deze keer vooral de kleuren goed wil laten zien. Drie mooie kleuren , twee nieuwe en een die terug is van geweest. Daarnaast heb ik een van mijn favoriete stempels gebruikt die eigenlijk alweer te lang in de kast heeft gestaan. Heerlijk om hier weer eens  mee aan de slag te gaan!

 

Stampin'Up! Nature's Prints

Voor het eerste kaartje heb ik gekozen om Azure Afternoon te gebuiken; een basiskaart, een mat in dezelfde kleur. Hier is tone in tone een achtergrond op gestempeld . Voor de takjes en bloemen heb ik ook dezelfde kleur met als klein accent wat witte takjes. De Azure Afternoon bloem en de takken zijn nog extra ingekleurd met de Wink of Stella en natuurlijk kan een beetjes bling niet ontbreken op een verjaardagskaart.

Voor het tekstlabeltje heb ik een tekst gebruikt uit de Stempelset Echt iets Bijzonders en deze is uitgestanst met de Stylish Shapes. Als accentje heb ik daar dezelfde label in het wit onder geplakt.

Natuurlijk kan het niet dat de binnenkant niet bijpassen is dus ook heb ik gedaan. Deze keer op een witte mat gestempeld  met Azure Afternoon . De grootste afbeelding uit de stempelset Nature’s Prints aangevuld met het tekstje dat bij de tekst op de voorkant van de kaart hoort.

Voordat deze kaart verstuurd wordt zal ik er zeker nog even een bijpassende enveloppe bijmaken. Kale enveloppen gaan hier niet de deur uit!

Stampin'Up! Nature's Prints

Hop je gezellig nog even met ons mee?

Een hop doe je nooit alleen! Neem zeker even een kijkje bij mijn getalenteerde collega demonstrators die ook een bericht hebben geplaats op hun blog met dit thema. Hieronder de namen van mijn Positive Inkers teamgenoten; klik op de naam en je wordt doorgelinkt naar hun website. 

Onder deze linken laat ik de andere twee kaarten nog zien in kleuren Lemon Lime Twist en Bubble Bath

Nog twee kaarten te gaan!

Gewoon omdat het soms zo fijn is om een sketch op verschillende kleuren uit te proberen. Het tweede kleurtje waar ik mee aan de slag ging was Lemon Lime Twist. In de tijd dat dit een In Color was ( dit is een terugkerende kleur in het assortiment) was dit een van mijn favoriete zomerkleuren. En ik moet zeggen dat ik ook nu nog steeds een geweldige zomerkleur vind!

Voor dit kaartje heb ik er nog een extra stempelset aan toegevoeg voor de achtergrond. Namelijk Quit Meadow. De basis is gelijk aan de het Azure Afternoon kaartje. De achtergrond is ook weer tone in tone gestempeld maar nu aangevuld met de tekststempel en de kleine vlekjes uit Quit Meadow. De takjes heb ik deze keer gestempeld met versamark inkt en ge-embossed met Clear embossingpoeder. Dit geeft een tone in tone effect met een glimmertje! Nog wat witte takjes waar ik weer Wink of Stella op heb gedaan ertussen voor het accent. En deze keer een witte label waarvan het randje iets is aangezet in  Lemon Lime Twist met behulp van een Sponge Dauber. De tekst komt uit de stempelset Een Rondje Gelukwensen. En uiteraard nog wat bling erbij. Voor de mat aan de binnenkant van de kaart weer  de grote tak en daaronder een achtergrond met de tekststempel uit Quit Meadow.

 

Stampin'Up! Nature's Prints

Buble Bath

De laatste van de drie kleuren; basis is gelijk aan een en twee, deze keer de mat-achtergrond gemaakt met Blij en Bloemrijk en het vlindertjes uit Happy Hedgehogs. De bloemen en takjes heb ik voor deze kaart op Basic White kaartkarton gestempeld met Bubble Bath inkt. Embellishments zijn de Brushed Brass Butterflies – ze zijn zo schattig dat ik ze gewoon bij dit lieve kleurtje moest gebruiken. En natuurlijk is er ook aan de binnenkant van de kaart gedacht.

Dat was het dan voor deze eerste juni; wil je meer informatie over de producten die ik gebruikt hebt stuur me een berichtje via e-mail : ellyrijnvis@papierplezier.info

Groetjes en tot een volgende kaart! Elly