klik op de dikgedrukte gekleurde worden als je doorgelinkt wil worden

Vandaag de vierde dag dag met het thema Sale a Bration en het verveelt nog niet! Vandaag heb ik het eerst nieuwe teamlid van deze Sale a Bration periode mogen verwelkomen! Superleuk. En er is nog plaats genoeg; hoe meer zielen hoe meer vreugde in Team Papier Plezier.

De eerste Samen Bestellen is ook de deur uit; een dikke dank je wel aan iedereen die hieraan meedoet en aan de klanten die online besteld hebben! Jullie ontvangen begin volgende maand een online workshop van mij.

En dan nu het creatieve deel van de dag de stempelset In the Country. Met deze stempelset heb ik kaartje gemaakt met een zogenaamde Vintage look. Ik doe dit niet heel vaak maar het is wel heel leuk om te doen. En deze stempel leende zich ervoor vond ik.

Ik heb voor de focusafbeelding op de voorkant van de kaart een stukje watercolor papier gebruikt waarop ik de afbeelding heb gestempeld met Saddle Brown StazOn. Deze inkt hebben we in het verleden in ons assortiment gehad en ik vind het leuk om deze af en toe nog te gebruiken. Zeker bij dit soort kaarten.

Verschillende Techniekjes

Vervolgens ben ik aan de slag gegaan met een aquapainter en Gray Granite inkt waar ik het geheel grofweg mee ingekleurd heb. Lekker nat werken dan komt het vanzelf goed! Om het allemaal wat ouder te laten lijken heb ik de afbeelding uitgestanst met de Deckeled Rectangled stansen. En dan heb je alleen nog maar de focusafbeelding.

Natuurlijk moet daar een basiskaart onder en om het Gray Granite terug te laten komen heb ik ook nog een mat gemaakt in die kleur. De randen van beiden ( basiskaart en mat) heb ik “gedistressed “of te wel oud laten lijken door ze met het vouwbeen te bewerken. Deze techniek zag ik bij de CEO van Stampin’Up! Sarah Douglas voorbij komen. Hoe leuk is het als de vrouw die leiding geeft aan het Stampin’Up! imperium gewoon zelf ook creatieve tutorialvideo’s maakt en deze op haar facebookpagina laat zien!

En de techniek met het vouwbeen intrigeerde me zo dat ik hem moest uitproberen; ik zal het zeker binnenkort een keertje laten zien want zo eenvoudig heb in nog nooit een kaart een vintage look gegeven.

Alle randen heb ik nog even aangezet met wat inkt om het nog wat meer vintage te maken. Daarna de verschillende laagje op elkaar geplakt waarbij de Focusafbeelding verhoogd op Dimensionals is gezet. Om het af te maken heb ik er nog wat Brushed Metalic Dots bij geplakt .

Nieuwe Nederlandse Tekstenstempels

Bij de meeste kaarten hoor ook een tekst. De tekst die ik hier gebruikt heb komt uit een nieuwe Nederlandse teksten stempelset Echt Iets Bijzonders. Deze stempelset kan ook nog met een geweldige stansenset gecombineerd en is dan als bundel te bestellen met 10% korting; Echt iets Bijzonders-Productpakket

En natuurlijk ook de enveloppe en binnenkant van de kaart bijpassend gemaakt. Hiervoor heb ik gewoon beide stempels uit In the Country genomen en gestempeld met de StazOn saddle brown. De klep van de enveloppe heeft een stukje He’s the Man specialty designpapier als extraatje gekregen omdat ik dit er zo mooi bij vond passen. Zo heb je toch een hel mooie combinatie voor meerdere momenten gebruikt kant worden.

Deze was het voor vandaag; is er iets wat je wil weten; gewoon even vragen! Zeker doen! Fijne Avond en tot morgen. Elly