Gisterenmorgen de Live Kaart&Klets online gedaan waarbij ik de Hello, Irresistible collectie liet zien. Dit is een online only productpakket die je niet gaat zien in een van onze catalogi. Online Only is een nieuw concept in het Stampin’Up! assortimenten en gaan we dit jaar nog een aantal keren terug zien. Steeds met nieuwe producten. Deze komt niet in plaats van de catalogus maar naast de catalogus.

De Hello, Irresistible heeft de  Nederlandse naam Bloemrijke Bladen collectiepakket meegekregen. In het collectie pakket vind je een stempelset, een stansenset, designpapier en Frosted Dots. Natuurlijk zijn stempelset en stansenset ook als bundel te bestellen met 10% korting. Een prachtig collectiepakket waarbij we al kunnen zien dat er twee kleuren gaan terugkeren in ons assortiment. Dit zijn  Lost Lagoon en Pretty Peacock.

Eenvoudig en Snel

 

Het eerste kaartje heb ik heel eenvoudig gehouden. Het Designpapier is zo mooi dat het weinig extra meer nodig heeft. Een tekstlabel en wat van de Frosted Dots en klaar ben je.  Door de grootte van de kaart blijft er nog een flinke strook designpapier over. Die gebruikte ik voor de binnenkant van het kaartje en voor op de enveloppe. Eenvoudig en snel te maken. Natuurlijk gebruikte ik voor op de tekstlabel een van de Nederlandse teksten uit de stempelset Blij en Bloemrijk.

Alle producten uit dit pakket zijn verkrijgbaar vanaf 1 maart. Zowel online als via mij te bestellen.

Maar als jij deze producten eerder in je bezit wilt krijgen mag je ze nu al in je starterpakket kiezen. En met de geweldige Sale a Bration instapactie die nog loopt tot 28 februari is dit zeker het overwegen waard. Over instappen kun je meer lezen op de pagina Team Papier Plezier. En natuurlijk kun je ook bij mij terecht voor meer informatie.

Blenden en Embossen

 

Voor dit kaartjes heb ik  de mat van basic white kaartkarton eerst ge-embossed met een embossingmal. Deze embossingmal hoort bij een serie van drie basisstructuur embossingmallen uit de Online Only producten. Onder aan dit bericht een overzicht met de producten die per 1 maart in de verkoop komen of die je nu al kunt kiezen als je gebruik maakt van de geweldige instapactie.

Nu de kaart; de ge-embossde mat heb ik geblend met twee kleuren . Het Flirty Flamingo van de basiskaart en met Shaded Spruce om het groen van het Desingpapier terug te laten komen. De kleur van het matje van Designpapier is overigens Pretty Peacock.  Daarna heb ik nog wat bloemen gestempeld en uitgestanst en deze verdeeld over het kaartje.  Nog even een tekstje gestempeld en uitgestanst met de Stylish Shapes . Dit is een mooie basisset met stansen voor tekstlabels, vierkanten en cirkels.

Aan de binnenkant van de kaart een witte mat met weer de bloemen en een tekst en ook op de enveloppe zijn de bloemen gestempels. Een complete kaartenset weer zo! Ik hou ervan.

Stampin'Up! Love Treats Kit

Verjaardags Spel

 

Ik heb naar aanleiding van mijn verjaardag een letterspel uitstaan.  De winnaar ontvangt deze leuke Creatieve set ‘Love Treats”.  Je kunt je oplossing insturen tot 4 maart. Gewoon met de “Snail Mail” letterlijk vertaald slakkenpost. En dat is de post die in je brievenbus of op de deurmat valt dus!

Tijdens de Kaart&Klets Online van 30 januari, 6 februari, 15 februari en de komende Kaart&Klets van 20 februari vind je letters onderin beeld  die gezamenlijk een woord vormen. Om het makkelijk te maken staan alle letters op de juiste plaats.  Weet jij de oplossing en wil je meedoen? Stuur dan voor 4 maart een kaartje met daarin jouw oplossing naar mij. Vermeld op de enveloppe “verjaardagsspel” . Tijden de Kaart&Klets van 6 maart maak ik de winnaar bekend.

Alle Kaart&Klets Online’s zijn terug te vinden op mijn Facebookpagina en op mijn YouTube kanaal. 

Speel mee en win die mooie Creatieve Set!

Lieve Groet! Elly