Hallo en welkom bij de Bloghop Stempelschatten van Maart. Mijn StempelSchatten van deze maand zijn Hello Beautiful en Fresh Cut Flowers!

Ook deze maand gaan we proberen om jullie met deze hop de verborgen en vergeten stempel schatten uit de catalogi te laten ontdekken! Er staan in iedere catalogus weer pareltjes die over het hoofd worden gezien en sommigen van ons gaan aan de slag gaan met producten die een tijdje heel populair zijn geweest maar helaas al snel in de vergeethoek terecht zijn gekomen zijn. Een goede reden om daar met deze bloghop groep iets aan te doen! En dat doen we deze maand aan de hand van een sketch. Een vierkant met daarop weer vierkanten zoals hieronder afgebeeld.

Een kaart-sketch is altijd fijn om als handleiding te gebruiken. Zeker als je even niet weet wat je wilt gaan maken . Je kunt de sketch letterlijk volgen of er een heel eigen draai aan geven; zolang de basis van de sketch maar terug te vinden is . Ik heb er voor gekozen om de sketch vrij letterlijk te volgen en heb van alle drie de vierkanten een kleine kaartje gemaakt. Met behulp van stempels en stansen en weinig kleurgebruik heb ik gebprobeerd om er een patroon in aan te brengen.

Patronen herhalen met Hello Beautiful

Door op alle drie de vierkanten de Hexagon Stansen van de Beautiful Shapes stansen terug te laten komen onstaat er een patroon. Daarnaast heb ik op alle drie de kleine vierkanten de bloemen uit de Fresh Cut Flowers stempelset gebruikt. Voor het vierkantje in de rechterbovenhoek heb ik ook nog gebruik gemaakt van een embossingfolder; de Twigs&Sprigs.

Wat kleuren betreft heb ik het rustig gehouden. In eerste opzet was het de bedoeling om alles zwart-wit te doen maar ja dat is dan weer niet helemaal ik. Dus ik heb er nog twee kleurtjes aan toegevoegd. Het Mint Macaron en Petal Pink. Deze twee kleuren heb ik ook gebruikt om met de Hello Beautiful Stempelset een achtergrondje te stempelen onder de tekst. De tekst komt ook uit deze stempelset en de label komt uit de bijpassende stansenset.

Voor de dimensie in het linker vierkantje onder heb ik de bloementak zowel op het vierkante stukje kaartkarton gestempels als op een reststukje basis white. Die laatste heb ik met twee maatjes hexagons uitgestanst en voor onder het kleinste hexagon nog een extra gestanst om eronder te plakken. Beide deeltjes heb ik zo goed mogelijk op de stempelafdruk van het vierkant laten aansluiten zodat het net is of de tak doorloopt. Probeer het maar eens; geeft een leuk effect!

 

Hierboven alle drie de vierkanten nog even  apart van elkaar. Het zijn eigenlijk gewoon drie kleine kaarten geworden zo!  En natuurlijk heb ik ook de binnenkant aangepast aan wat ik op de voorkant van de kaart heb gedaan. Al ik een enveloppe ga maken voor deze kaart zal die ook bijpassend zijn aan de kaart. Want er gaat geen enveloppe ongestempeld de deur uit!

Stampin'Up! Fresh Cut Flowers

Inspiratie Opdoen!

Dit was het dan voor de Bloghop van Maart.  Leuk dat je even langs kwam op mijn blog.  Ben je al even langs bij mijn Stampin’Up! Collega-demo’s geweest? Ook bij hen is weer genoeg om te bewondenen. En hoe leuk; we hebben allemaal weer andere stempelschatten in onze kasten weten te vinden!  Hun namen en links naar hun blogberichten staan hierboven. Veel plezier met hoppen! Tot de volgende Blog! Groetjes Elly

Gebruikte Stampin’Up! Producten

Als je op de knop tikt kun je zien wat ik heb gebruikt voor de tasjes. Gooi niet alles in je winkelmandjeembarassed. Het is gewoon om te laten zien wat er gebruikt  zodat je het materiaal en de bestelnummers makkelijker  kunt vinden als je er iets van wilt bestellen. Maar als je besluit om te gaan bestellen zou ik het natuurlijk heel fijn vinden als jouw bestelling mag verzorgen!  Bestellen kan via mijn webshop, via e-mail of het door het  bestelformulier even in te vullen.

WEBSHOP

Je kunt er ook voor kiezen om in mijn webshop te bestellen. Het voordeel daarvan is een extra bedankcadeautje als je de Hostcode van de maand gebruikt: Hostcode voor januari: PNABUWCG. Het tweede voordeel: je krijgt je bestelling zonder tussenstap direct thuisbezorgd. Wil jij online bestellen? Klik dan op onderstaande knop om direct naar mijn webshop te gaan:

Samen Bestellen

Alle Stampin’Up! producten die ik gebruik zijn natuurlijk ook via mij te bestellen. Iedere maandag  Samen Bestellen. Deze bestelling plaats ik wekelijks op maandagmiddag. Wil je hieraan meedoen? Zorg dan dat je bestelling bij mij is voor 15.30 uur op maandagmiddag. Dat kan via e-mail: ellyrijnvissu@gmail.com en voor het bestelformulier klik je op de knop hieronder.