Hallo en welkom de eerste Bloghop met Stempel Schatten van dit jaar! Wij gaan ook dit  jaar weer proberen jou met deze hop de verborgen en vergeten stempel schatten uit de catalogi te laten ontdekken! Er staan in iedere catalogus weer pareltjes die over het hoofd worden gezien en soms zullen we ook aan de slag gaan met producten die een tijdje heel populair zijn geweest maar al snel in de vergeethoek terecht gekomen zijn. Een goede reden om daar met deze bloghop groep iets aan te doen! 

Deze maand werken we met het thema “Ik vind je lief”.  En met dit thema zijn we allemaal zoveel mogelijk met verschillende stempelsets aan de slag gegaan. Ik heb gekozen voor de Happy Hedgehogs. Bij mij was het dit keer een echt vergeten stempelset. Deze zat nog nieuw in de verpakking toe ik ermee aan de slag wilde gaan! En daar zijn die egeltjes nou toch net even te lief voor dacht ik zo.

Stampin'Up! Happy Hedgehogs

Happy Hedgehogs

De stempelset waar ik voor koos Happy Hedgehogs is echt superschattig. Ik heb egeltjes altijd al zo schattig gevonden ondanks de stekels die ze op kunnen zetten. Met deze twee kun je wel uit de voeten om iemand te laten weten dat je hem of haar lief vindt. Deze kaart heb ik dan toch echt gemaakt met mijn echtgenoot in mijn hoofd. Zondag over een week mogen we vieren  dat we al weer 42 jaar getrouwd zijn. En we vinden elkaar oprecht nog steeds lief … ondanks de stekels die af en toe opgezet worden.  Hij maakt ieder seizoen van mijn leven een beetje mooier en ik hoop dat we nog een hele poos door mogen samen!

Ik vind je Lief

 

Valentijnsdag komt er weer aan en  hoewel ik met alle commercie rondom deze dag helemaal niets heb vind ik het wel mooi om af en toe tegen iemand te kunnen zeggen hoe lief ik ze wel niet vind. Dat hoeft niet met grote cadeau’s. Met een lief kaartje of een eigengemaakt prestentje kun je heel goed laten weten dat je iemand lief vind en waardeert wat diegene voor jou betekend.

Als we dat allemaal af en toe eens doen . en niet allen op valentijnsdagzou de wereld dan ook een stukje liever worden? Of is dat “wishfull thinking” of in goed Nederlands “Wensdenken”?

Nu ik er zo mee bezig ben realiseer ik me dat het juist valentijnsdag is waarop we toch even gaan nadenken over dit onderwerp. En alleen dat feitje geeft deze dag dan toch wat extra’s .

Slimline Kaart

 

Voor deze kaart heb ik nu eens gekozen voor een zogenaamd “slimline” formaat. Zo kun je net wat ruimer werken!  En zo’n kaart heeft ook altijd wat extra’s vind ik. De basiskaart is gemaakt van Sweet Sorbet kaartkarton en voor de mat heb ik Basic White kaartkarton gebruikt.

De afbeeldingen zijn gestempeld met Memento en ingekleurd met verschillende Stampin’Blends.  Om de egeltjes er iets meer uit te laten komen heb ik deze uitgeknipt en verhoogd met wat lijmpuntjes. Zo komen ze niet heel veel omhoog maar net genoeg om de aandacht te trekken.  Voor de tekst en de hartjes heb ik andere stempelsets gebruikt. De tekst vind ik gewoon echt mooi en wilde ik graag gebruiken! En hartjes horen op een “ik vind je lief” kaartje. Daar kunnen we echt niet omheen.

 

Inspiratie Opdoen!

Dit was mijn bijdrage aan de “ik vind je lief” Bloghop van Februari.  Fijn dat we weer begonnen zijn met deze bloghop en dat we ook weer een aantals nieuwe collega’demonstators hebben mogen verwelkomen in deze groep. Voordat ik gedag ga zeggen raad ik je aan zeker ook een kijkje te gaan nemen wat zij gemaakt hebben.  Je vind de namen en links naar hun blogberichten hieronder. Leuk dat je even langskwam en heel veel plezier met hoppen! Tot de volgende Blog! Groetjes Elly

Wil je weten wat ik allemaal gebruikt heb voor dit kaartje klik dan even op de knop hierhonder