Hallo en welkom bij november Bloghop met Stempel Schatten! Wij proberen jou met deze hop de verborgen en vergeten schatten uit de catalogi te laten ontdekken! Er zijn namelijk af en toe producten die je maar heel weinig voorbij ziet komen terwijl het toch echte pareltjes zijn!

Een goede reden om daar met deze groep iets aan te doen! En deze maand doe ik dat met Happier than Happy. Het thema van deze hop is namelijk “voor kinderen”. En dit is de favoriete stempelset van mijn kleinzoon Siem van drie.

Als Siem hier is dan vraagt hij regelmatig ‘oma gaan we stempelen? Zo was ik een paar weken geleden bezig op mijn kamer toe hij naar boven kwam met een plankje hout dat hij van opa had gekregen. En natuurlijk kwam de vraag; gaan we stempelen?

En welke oma kan haar kleinkind iets weigeren? Ik niet . Toen hij met het plankje kwam bedacht ik dat we daar ook wel wat mee konden en samen zijn we aan de slag gegaan. We hebben niet te moeilijk gedaan. Oma heeft de grote beren gestempeld en Siem heeft de rest gedaan – en deze trots oma vind dat hij dat keurig heeft gedaan!

Het moet uiteindelijk de kinderkapstok worden voor bij hen thuis – dus onze zoon heeft nog wel wat aan de afwerking te doen…. Maar is het geen goed idee van die kleine man? Gewoon je eigen kapstok maken met behulp van de stempels van oma! Maken jullie ook wel eens iets anders dan kaarten of een verpakking met behulp van de stempels. Daar ben ik wel benieuwd naar!

Hop nog even door!

Ga ook nog een kijken bij de anderen uit de Stempelschatten Bloghop groep; kijken wat zij gedaan hebben met dit thema!

Leuk dat je even langskwam op mijn blog! Nog leuker als je ook een berichtje achterlaat! Fijne avond! Groetjes Elly