*Dear international readers, please use the translate button on the right to translate this message to your preferred language. 

Allereerst wil ik alle lezers van dit blog een heel goed en creatief 2023 toewensen! Welkom bij de bloghop van het Positive Inkers Designteam. Wij zijn een groepje intercontinentale Stampin’Up! Demonstrators die creativiteit en inspiratie willen delen. Het thema voor deze maand is Sale a Bration! Overmorgen gaat de verkoop van onze nieuwe mincatalogus januari – april weer van start en daarbij ook het jaarlijkse Sale a Bration feestje waarbij je gratis producten mag uitzoeken bij iedere bestelling vanaf € 60,00! Hoe fijn is dat! Daarbij ook nog eens een geweldige instapactie tijdens de Sale a Bration waarover ik morgen een uitgebreid bericht ga plaatsen. Maar nu eerst mijn keuze voor deze maand; het superschattige Day at the Farm Designpapier ( blz.8 van de Sale a Bration folder)

On The Farm

Vanaf het moment dat ik dit designpapier gezien had bij On Stage – en de daarbij passende stempelset en stansen uit de minicatalogus op blz.34 wist ik dat ik dit zou gaan maken. Een speelbord voor de kleinkinderen. Onze kleinkinderen zijn dol op de boerderijbeestjes en zullen dit dan ook geweldig vinden.

Ik heb het magneetbord uit ….kit gebruikt en daar het grote achtergrondvel designpapier op geklemd. Daarna heb ik verschillende beestjes uit het designpapier gestanst en ter versteviging ook nog een keer uit kaartkarton hetzelfde diertje gestanst. Op ieder deeltje kom dan eerst een magneetje en daaroverheen dan weer het kaartkarton. Zo zijn de magneetjes gelijk goed verstopt voor de kleine peutervingertjes.

Als andere optie zou je magneetvellen kunnen gebruiken om achterop de diertjes te plakken, iets minder klemvast dan magneetjes maar ook heel goed te gebruiken.

Zo kun je nog veel meer bedenken om erbij te doen. In de stempelset zijn afbeeldingen te vinden die je ook nog zou kunnen gebruiken en zo kun je het het bord keer op keer anders indelen en een ander uiterlijk geven. Hoe leuk is dat!

Hop je nog even mee?

Ik ben heel benieuwd wat mijn collega-demonstrators uit Canada, de Verenigde Staten, Australië en Groot Brittannië ervan gemaakt hebben. Hop je ook nog even mee:

Sandy McCullough – Canada

Maheswair Rajaguru – Australia

Elly Rijnvis – Netherlands ( hier ben je nu)

Anne Marie Hile – USA

Jo Blackman – UK

Veel kijkplezier en tot morgen! Elly

Even snel kijken wat de anderen gemaakt hebben? we hoppen ook op instagram!