Hallo en welkom bij de Bloghop Stempelschatten van Mei. Ik heb echt het idee dat het net een week terug is dat we hopte op de stempelschatten. Met het weer dat eindelijk de goeie kant op gaat zijn we veel buiten geweest en ineens is er dan weer die bloghop! Met wel een heel toepasselijk thema! De Lente Lonkt. En dat doet die zeker!

Ook deze maand gaan we proberen om jullie met deze hop de verborgen en vergeten stempel schatten uit de catalogua te laten ontdekken! En ik moet zeggen dat ik daar deze maand wel even goed naar heb moeten kijken. Met net een nagelnieuwe jaarcatalogus uit was het een lastige deze ronde. Mijn keuze is uiteindelijk gevallen op Bottled Happiness gecombineerd met Quit Meadow. Dat in combinatie met de lente kleuren paars, geel en frisgroen en de naturel crumb cake. 

Ik heb zelf ook een hele verzameling van glazen flessen en vazen die ik leuk met elkaar kan combineren. Je kunt zo met een een paar simpele takken bloemen en groen een heel leuk arrangement maken.  En wat blijkt? Dit kun je ook op een kaartje doen. 

Links op de kaart heb ik een fles gestempeld met daarin een een bloemenstruik. Dit is een zogenaamde twee-staps stempel. De stempel met de bloemen heb ik eerst ingekleurd met Stampin’Write Markers met de kleuren Daffodil Delight, Orchid Oasis, Flirty Flamingo en Crumb Cake. Daarna met mijn adem de inkt weer wat vochtig gemaakt en gestempeld. De tweede staps stempel is de stempel met de blaadjes en daar heb ik Granny Apple Green gebruikt. Voor de achtergrond van de witte mat het ik de stippenstempel uit de stempelset Quit Meadow gebruikt met Crumb Cake inkt, eerst op een kladpapiertje afgestempeld en daarna hier en daar op de witte mat.

En aan de rechterkant vind je dan een combinatie van verschillende flessen. Een takje erin en je heb een leuk hoekje. Twee van de flessen zijn direct op de mat gestempelt en een fles stempelde ik en is uitgeponst met de pons die bij deze stempelset past “Vintage Bottle”. Deze fles is verhoogd met dimensionals opgeplakt en ook het tekstje is verhoogd opgeplakt op de kaart. De randjes van de mat zijn licht aangezet met crumb cake dat heb ik gedaan met een sponge dauber.

En dan is er nog de binnenkant van de kaart. Zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant van de basiskaart is de tekstachtergrondstempel uit Quit Meadow gebruikt. En op de mat de boterbloem uit Quit Meadow. Hiervoor heb ik dezelfde techniek gebruikt als bij de bloemenstruik aan de voorkant.

 

Hop nog even door

Dit was het dan wat mij betreft. Leuk dat je even langs kwam op mijn blog.  Vergeet zeker niet om ook even bij  mijn Stampin’Up! Collega-demo’s  langs te hoppen! Ik weet zeker dat er ook bij hen is weer genoeg  is om te bewondenen. En hoe leuk; we hebben allemaal weer andere stempelschatten in onze kasten weten te vinden! De namen en links naar de blogberichten staan hieronder. Veel plezier met hoppen! Tot de volgende Blog! Groetjes Elly