Afgelopen donderdag zou ik dit blog al geschreven hebben, het is er niet van gekomen! That’s live. Vandaag dan maar gelijk beiden tasjes met kaartjes laten zien en laten weten dat jij ze ook kunt gaan maken als je dat leuk zou vinden! Want ik ga ervoor zorgen dat jullie deze leukerds als mini-pakket voor thuis kunnen gaan bestellen de komende weken. Hoe leuk is dat! Meer informatie hierover op de workshop pagina

Stampin'Up! Dainty Delight

Dit leuke tasje gemaakt met het Dainty Delight Desingpapier maakte ik in de video die te zien is op mijn YouTube kanaal.  Deze maakt deel uit van de video hop met het Feel Good Design team waar ik afgelopen december voor gevraagd ben . Een groep Nederlandse demonstrators die graag laten zien wat je zoal kunt doen met mooie producten. Gewoon ter inspiratie. Zeker het bekijken waard! Leuk projecten die allemaal gemaakt zijn met een of meerdere producten uit de Sale a Bration folder.

Stampin'U! Danity Floral

Dit zijn de Notecards&Envoloppes die ik gemaakt heb voor het schattige tasje. Te leuk toch! Zo heb je al snel een leuke set om aan iemand cadeau te doen. En die heeft gelijk een aantal verjaardagskaartjes op voorraad en zit niet onthand als er eens een verjaardag gevierd moet worden die  vergeten was. Het is een heel mooi formaat kaart om bij een cadeautje in te doen.

Natuurlijk kon ik het niet laten om ook de binnenkant van de kaarten de stempelen en de achterkant van de enveloppen een extraatje te geven !

Country Floral Lane

In de video liet ik het voorbeeld zien van het tasje en dat heb ik gemaakt met het prachtige Country Floral Lane desingpapapier in combinatie met Mossy Meadow kaartkarton. Ook  hier heb ik een viertal Notecards en Enveloppes bij gemaakt. Voor de kaartjes gebruikte ik het Country Gingham Designpapier. Het Designpapier voor dit tasje met vulling komt uit de     productcollectie. Dit is de Valentijn-Collectie van deze minicatalogus. Uiteraard kun je hem daarvoor gebruiken maar er is met deze collectie zoveel meer mogelijk! Voor de kaartjes heb ik teksten uit verschillende stempelsets gecombineerd en zo een aantal leuke verjaardagskaarten weten te maken. Heel leuk om te doen en zo te laten zien hoe veelzijdig de verschillende stempelsets en collecties zijn. Gewoon lekker er op los combineren en je komt weer tot heel andere reslutaten! 

En natuurlijk ook de binnenkant en de achterkant van de enveloppen bijpassend gemaakt. Het is immers een cadeautje en dat mag wel wat extra’s hebben!

dat was het dan voor deze keer; Tot de volgende! Groetjes Elly