*Dear international readers, please use the translate button on the left side of the bottom to translate this message to your preferred language.

Welkom bij de bloghop van het Positive InkersDesignteam. Wij zijn een groepje intercontinentale Stampin’Up! Demonstrators die creativiteit en inspiratie willen delen. Het thema voor deze maand: gebruik  2 producten uit de Stampin’Up!  Minicatalogus januari-april. Ik heb als eerste gekozen voor de Dainty Delight bundel en daarbij gebruikte ik Happy Labels Pick a Punch  uit deze minicatalogus. Alle andere producten die ik gebruikte voor de kaarten vind je onderaan dit blogbericht.

Ik ben begonnen met een eenvoudige kaart voor beginnende stempelaars. Dan komt er een kaartje die je kunt maken zodra je wat meer spullen in huis hebt en het laatste kaartje is voor de ervaren creatievelingen.

De Beginner kaart

 

Dit is een kaartje waar je als beginner heel goed mee uit de voeten kan. Het enige dat je hiervoor nodig heb is de stempelset Dainty Delight, Memento ink en een paar kleurtjes inkt die jij mooi vind en natuurlijk papier. Deze kaart is gemaakt met Basic White als basiskaart. En voor het stempelen heb ik een extra mat gesneden ook van Basic White kaartkarton. De bloementak is gestempeld met Memento. En daarna heb ik met een blender pen  en een paar kleurtjes inkt heel voorzichtig wat kleur heb geveven. Nog een tekst erbij gestempeld, de mat op de basiskaart en je hebt een heel leuk kaartje.

 

Stampin'Up! Dainty Delight

Kaartje voor gevorderde Kaartenmakers

Als je dit kaartje wilt gaan maken heb je weer wat meer basisgereedschap nodig.  Want voor deze kaart gebruikte ik de bundel Dainty Delight en om te stansen heb je toch echt een stans- en embossmachine nodig. Nu is het deze maand nog mogelijk om op een snelle manier een mooie basis op te bouwen en zo jouw knutsel – benodigdheden bij elkaar te vergaren. Kijk daarvoor maar eens naar mooie Sale a Bration instapactie die nog loopt tot het einde van deze maand.

Dit kaartje bestaat uit een basiskaart van Blushing Bride kaartkaront, een matje van Highland Heather kaartkarton en daarop weer een Basic White mat. Ik heb de grote bloementak gestempeld en gekleurd zoals bij de eerst kaart en daarna heb ik de stansen gebruikt. De gekleurde tak en daarbij nog een extra witte tak gestanst. De witte tak is direct op de mat geplakt en voor de gekleurde tak heb ik mini-dimensionals gebruikt.  Onder het label steken ook nog wat witte uitgestanste blaadjes uit die zijn opgeplakt met glue dotjes. De tekst is gestempel op een strookje basic white kaartkarton en geponst met de Happy Labels Pick a Punch. Daarbij  krijg je dan die leuke randjes aan de uiteinden van het label.  Als laatste heb ik er nog wat embellishments bij gedaan

Het kaartje voor de Avid Crafter

Avid laat zich lastig vertalen naar het Nederlands. Wij hebben in onze taal niet echt een prettig woord voor “avid”. Ik zeg meestal lachend dat dit de kaartjes zijn voor de knutselaars onder ons die het liefst alles verzamelen en heel veel hebben. En onder deze catagorie mag ik mezelf wel rekenen! Dat is een van de redenen waarom ik voornamelijk met een merk werk.  In mijn geval is dat Stampin’Up! En dat is zeker niet de enige reden dat ik voor dit merk ben gegaan…..daar zijn er nog veel meer voor op te noemen maar daarover een andere keer meer.

Dit kaartje heeft een basis van Thick Basic White kaartkarton. Een matje van Blushing Bride Kaartkarton en daarop weer een Basic White matje die ik licht heb geblend met de Blending Brushed in de kleuren Highland Heather en Blushing Bride . Daarop verschillende laagjes van takjes, sommige zijn gestempeld en gekleurm en sommigen zijn uitgestanst uit gekleurd kaartkarton.

De tekst is uitgeponst met de  en het Blushing Bride matje daaronder is met dezelfde pons gemaakt.  Op deze kaart nog wat meer embellishments dan op kaartje 2.  Gewoon lekker veel uit mijn voorraad gebruikt omdat ook dat leuk is om te doen. Drie kaarten met een zelfde basis. Door de opbouw krijgen ze allemaal een eigen gezicht. En ik verbaas me daar nog steeds over. Het blijft gewoon heel leuk om te maken, te bedenken naar wie je het gaat sturen en in de meeste gevallen is ook de ontvanger heel blij met een kaartje.  Heerlijk toch als je zo’n hobby hebt!

 

Nog even de laatste twee ook wat meer van dichtbij gezien. Zo zie je de details en de geblende achtergond iets beter. Ik vind ze best leuk geworden en ga ze zeker alle drie versturen.

Hop je nog even mee?

Ik ben heel benieuwd wat mijn collega-demonstrators uit Canada, de Verenigde Staten, Australië en Groot Brittannië ervan gemaakt hebben. Hop je ook nog even mee:

 

Veel kijkplezier en tot de volgende!Groetjes Elly

Even snel kijken wat de anderen gemaakt hebben? we hoppen ook op instagram!

 

Gebruikte Materialen

Als je op de knop tikt kun je zien wat ik heb gebruikt voor de tasjes. Gooi niet alles in je winkelmandjeembarassed. Het is gewoon om te laten zien wat er gebruikt  zodat je het materiaal en de bestelnummers makkelijker  kunt vinden als je er iets van wilt bestellen. En als je dan gaat bestellen zou ik het heel fijn vinden als je dat of in mijn webshop doet of bij mij besteld via e-mail of het bestelformulier.

Bestellen

Alle Stampin’Up! producten die ik gebruik zijn natuurlijk ook via mij te bestellen. Iedere maandag  Samen Bestellen. Deze bestelling plaats ik wekelijks op maandagmiddag. Wil je hieraan meedoen? Zorg dan dat je bestelling bij mij is voor 15.30 uur op maandagmiddag. Dat kan via e-mail: ellyrijnvissu@gmail.com en via dit BESTELFORMULIER

WEBSHOP

Je kunt er ook voor kiezen om in mijn webshop te bestellen. Het voordeel daarvan is een extra bedankcadeautje als je de Hostcode van de maand gebruikt: Hostcode voor februari is : U47A6TUE. Het tweede voordeel: je krijgt je bestelling zonder tussenstap direct thuisbezorgd. Wil jij online bestellen? Klik dan op onderstaande knop om direct naar mijn webshop te gaan.