Het was me het jaartje wel! Dat 2022. Een jaar waarin veel is gebeurd en veel is veranderd. Bijvoorbeeld deze website! Helemaal nieuw en ik mag best zeggen dat ik er trots ben op hoe het eruit begint te zien.

Rond half december heb ik een aantal bedank-pakketten mogen versturen naar de mensen die alle drie de kerstkaartpakketten hadden besteld. En daar zou ik nog een voorbeeld mee laten zien; Afgelopen week zou ik daarmee als aan de slag. Maar een vervelend en hardnekkig griepje gooide toch weer roet in het eten. Mijn stem begaf het en dat is lastig filmen. Inmiddels begin ik weer op te knappen en heb ik alsnog de video kunnen maken.

Als uitsmijter voor 2022 heb ik dit mini-album gemaakt:

Van de vijf enveloppen ril je er vier op 11,9 cm

Snij de kaarten op maat op 14,5 cm

Voor de omslag heb je een stukje kaartkarton nodig van 16,5 x 7,5 en deze ril je op de korte kant op: 0,5 -1 – 1,5 – 2 -2,5 – 3 – 3,5 – 4 – 4,5 – 5 – 5,5 – 6 – 6,5 – 7 cm.

Mini Album Memories&More Santa’s Express

De bestellers van alle drie de kerstkaartenpakketten hebben als extra bedankje van mij een pakketje met Memories&More kaarten en de kaarten en enveloppen uit de Santa-Serie. Mijn idee daarmee was al direct om er een mini- album van te maken. En dat heb ik dan ook gedaan; dit is hem geworden

Niet een keer maar wel drie! Voor alle drie de kinderen (met hun gezinnen) eentje. Een leuke herinnering aan een mooie decembermaand van een hectisch en soms moeilijk 2022;

Ik zal proberen om aankomende week een paar shorts op te nemen waarbij ik de albums helemaal laat zien.

Wat een jaar!

Wat was 2022 een bijzonder jaar! Druk en hectisch! Zo bracht februari mij persoonlijk een enorme boost door een coachingtraject maar gebeurde er diezelfde dag zoveel narigheid in de wereld dat wij een complete schoonfamilie van onze oudste zoon rijker zijn. En dan is een oproep op mijn facebookpagina voldoende om deze familie van de nodige spullen te voorzien! Geweldig toch dat we binnen de Stampin’Up! gemeenschap elkaar bij kunnen staan als het nodig is. Stampin’Up! is echt meer dan …!

Dit jaar mocht ik na jaren keihard werken mede dankzij de inzet van mijn team promoveren naar Silver Elite; een titel waar ik lang naartoe heb gewerkt en waar ik reuze trots op ben. En aansluitend daarop kwam het bericht dat mijn teamleider het voorlopig voor gezien hield. Dat betekend dan voor het team dat daaronder valt dat zij opschuiven naar een andere teamleider en ook in een ander team terecht komen. Ook dat heeft langzaam maar zeker zijn beloop gehad en we gaan er dan ook met zijn allen een mooi jaar van maken; nu als Dreamgirls onder Maaike de Ridder.

Ook ons huis onderging de nodige veranderingen en verbeteringen maar ik weet nu zeker dat ik voor verbouwen niet in de wieg ben gelegd. We moeten nog een paar kleine dingen afronden maar daarna….echt nooit meer.

Het is goed om dit jaar af te kunnen sluiten en uit te kijken naar een volgend jaar. Ik heb er zin in

Tot Volgend jaar ( en dat is morgen…) een hele goede jaarwisseling. gr. Elly