*Dear international readers, please use the translate button on the left side of the bottom to translate this message to your preferred language.

Welkom bij de bloghop Mei van het Positive InkersDesignteam. Het Positvie Inkers Desingteam is een groep van vijf intercontinentale Stampin’Up! Demonstrators die creativiteit en inspiratie met jullie willen delen. Deze maand mochten we producten gebruiken die we als demonstrator konden pre-orderen. Morgen gaat de nieuwe Stampin’Up! jaarcatalogus 2023-2024 in .Hoe leuk is het dan om alvast iets met nieuwe producten te laten zien! Ik heb gekozen voor het blauw-witte designpapier Countryside Inn. En dit natuurlijk gecombineer met nieuwe kleuren en nieuwe stempels en stansen.

 

Stampin'Up! Countryside Inn

Vorige week zaterdag hadden wij een reunie met een flink aantal Stampin’Up! demonstratrice die naar On Stage in Wenen zijn geweest. En naar goed gebruik werd er natuurlijk geswapt . Wat ik gemaakt heb laat ik in deze YouTube-video zien. Van deze swaps had ik nog een flink aantal restjes designpapier liggen en daar ben ik mee aan de slag gegaan voor deze bloghop. Want zonde om weg te gooien toch! Ik ben aan het passen en meten gegaan met de reststukjes en heb er een soort patchwork kaartjes mee gemaakt. Vond ik ook wel bij dit designpapier passen.

En natuurlijk is een kaart pas een kaart als er ook een boodschap op staat. Daarvoor heb ik twee nieuwe bundels gebruikt die ook in het Nederlands verkrijgbaar zijn. Daar zijn we hier in Nederland altijd weer blij mee! En het zijn ook echt superleuke teksten. Heel fijn!  Gecombineerd met een aantal kleuren uit de vernieuwde kleurcollectie zijn de kaarten ook goed te gebruikten voor de Catalogus Lancering. Ik ga aankomende woensdag tijdens de Kaart&Klets online van deze week laten zien hoe eenvoudig het is om met restjes die je toch nog op je buro hebt liggen deze kaarten te maken.

Hop je gezellig nog even met ons mee?

Een hop doe je nooit alleen! Neem zeker even een kijkje bij mijn getalenteerde collega demonstrators die ook een bericht hebben geplaats op hun blog met dit thema.  Het is leuk als je even een reactie achter laat onder dit bericht. Hieronder de namen van mijn Positive Inkers teamgenoten; klik op de naam en je wordt doorgelinkt naar hun website. Veel plezier met hoppen . Groetjes en tot een volgend blog! Elly