De eerste week van een julimaand waarvoor een teamgenoot van mijn,  Patricia Leferink van CreaTrietske,  een paar weken terug een vraag uitzette wie mee wilden doen aan een facebookhop-marathon “Christmas in July”. En gek als ik ben op kerst en vooral op alles wat daar aan vooraf gaat kon ik het niet laten om hieraan mee te gaan doen. Niet iedere dag  zoals Patricia en Monique maar een gemiddelde van drie dagen per week deze maand is ook niet slecht dacht ik zo. En ook een mooie reden om het bloggen weer op te pakken!

Stapel Kadoosjes

Dit was het eerste projectje dat ik liet zien, afgelopen maandag bij de start van de marathon. Een kadoosjes stapel. Deze heb ik nog wat gepimpt met een label en veel lint . Het was een de projectjes die gemaakt kontden worden tijdens de teamdag op 22 juni van team PapierPlezier.  Zo’n stapel kun je maken in allerlei vormen en maten. Het ziet er altijd leuk uit als je maar mooi papier in combinatie met mooi lint gebruikt. Het kan gebruikt worden als cadeautje maar het is ook leuk om dit als decoratie neer te zetten! En met het papier dat je gebruikt kun je leuk afwisselen. Hieronder de producten die ik voor de kadoosjes gebruikte.

klik op de plaatjes en zie meer 

Woensdag was de tweede keer voor mij en deze keer maakte ik een heerlijk winters kaartje. Schaatsen, een slee en mooie kleuren, dan heb je al wat. Voeg er nog een vleugje groen aan toe en het wordt kerst!  Blijft leuk om te doen!

De basiskaart is Thick Basic White, de mat is Pool Party, ge-embossed en de kleur wat verdiept met een blending brush. En dan komt het winterse tafereeltje met nagelnieuwe stempels en stansen. Ik hou wel van dit soort nastalgische elementen! Hieronder weer een overzichtje met de gebruikte producten

Hop en Workshop Christmas in July

En dan is het alweer zaterdag. De laatste in de Christmas in July marathon hop voor deze week. Hiervoor gebruikte ik de bundel Kersttijd die Sarine en ik ook gebruiken bij de Online workshopdag Christmas in July. En ik kan je verzekeren….je gaat heel verrassende dingen maken met deze stempelset Kersttijd! Het bijpassende designpapier is gewoon leuk en lekker veelzijdig te gebruiken. Voor verjaardagen, herfstprojectjes, kerst en oud&nieuw en noem maar op. Gewoon een superleuk dit Fijne Tijden collectie pakket. En heel veelzijdig….dat ga je zien als je meedoet aan de workshop Christmas in July KLIK HIER voor informatie en aanmelden

En dan hieronder nog het overzicht met gebruikte producten

Natuurlijk zijn alle producten via mij te bestellen en verzorg ik graag jouw bestelling. Klik je op een van de plaatjes dan kom je direct in mijn webshop. Je kunt ervoor kiezen om jdaar bestellen. Dan komen de producten direct bij jou thuis. In de webshop kun je echter alleen met paypal of creditcard betalen.

Wil je dit liever niet dan kun je de bestelling ook bij mijn plaatsen; doe je mee aan de verzamelbestelling dan zijn de verzendkosten maximaal € 6,25 . Ik kan de bestelling ook rechtstreeks naar jouw adres laten sturen; in dat geval zijn de verzendkosten € 7,95

Bestellen direct bij mij:

Dit was het dan voor deze keer, een heel fijn weekend en tot volgende week! Groetjes Elly