Na een fruitweekje komt er weer een verjaardagsweek aan. Ik ben morgen jarig en wie vanmorgen naar de Kaart&Klets heeft gekeken weet al wat de verjaardags actie is.  Wie jarig is trakteer op een spel. De komende vier weken laat ik tijdens de live steeds letters zien van een woord dat je mag raden. Als je het weet mag je de oplossing opsturen naar mij. Natuurlijk wordt het bijzonder gewaardeerd als je hiervoor een eigengemaakte kaart gebruikt.  

Maar eerst nog even snel het tasje laten zien dat ik afgelopen zaterdag in de videhop van het Stampin’Up! Dreamgirlsteam heb laten zien. Het is zo’n leukerdje en in allerlei maten te maken!

Stampin'Up! Pretty Prints

De twee tasje die je hierboven zien had ik als voorbeeld gemaakt. Ik was begonnen met rechtertasje, in de video kun je heel goed zien dat die niet zo groot is. Op de foto lijkt dat heel anders. Dit is wel een schattig maatje om als tafelcadeautje te gebruiken. Of als een traktatie voor op het werk of op school!  Het linkertasje heb ik gemaakt om de maten voor de video voor mezelf goed op een rij te zetten. En die mogen jullie ook gebruiken je vind ze hieronder.

Meten is weten!

  • Voor het middendeel van het tasje – 29 x 15 cm ; rillen op 8,5 en op 12 cm
  • Voor de beide zijkanten van het tasje – 10 x 7 cm – rillen op 1,5 cm  waarbij je een kant van 7 cm niet rilt.
  • Voor het handvat de lengte van ene A4 (29,7 cm)  x 1,7 cm
  • 2 stukken designpapier – voor de vookant van het tasje8 x 14,5 cm – voor achterkant/klep 16 x 14,5 cm

 

Stampin'Up! Country Floral

Gebruikte Materialen

Als je op de knop tikt kun je zien wat ik heb gebruikt voor de tasjes. Gooi niet alles in je winkelmandjeembarassed. Het is gewoon om te laten zien wat er gebruikt  zodat je het materiaal en de bestelnummers makkelijker  kunt vinden als je er iets van wilt bestellen. En als je dan gaat bestellen zou ik het heel fijn vinden als je dat of in mijn webshop doet of bij mij besteld via e-mail of het bestelformulier.

Bestellen

Alle Stampin’Up! producten die ik gebruik zijn natuurlijk ook via mij te bestellen. Iedere maandag  Samen Bestellen. Deze bestelling plaats ik wekelijks op maandagmiddag. Wil je hieraan meedoen? Zorg dan dat je bestelling bij mij is voor 15.30 uur op maandagmiddag. Dat kan via e-mail: ellyrijnvissu@gmail.com en via dit BESTELFORMULIER

WEBSHOP

Je kunt er ook voor kiezen om in mijn webshop te bestellen. Het voordeel daarvan is een extra bedankcadeautje als je de Hostcode van de maand gebruikt: Hostcode voor januari: UNKDMU42. Het tweede voordeel: je krijgt je bestelling zonder tussenstap direct thuisbezorgd. Wil jij online bestellen? Klik dan op onderstaande knop om direct naar mijn webshop te gaan.

Creativiteit kun je niet opgebruiken. Hoe meer je gebruikt, hoe meer je hebt!

Groetjes en tot de volgende blog! Elly

Maya Angelou