*Dear international readers, please use the translate button on the left side of the bottom to translate this message to your preferred language.

Welkom bij de maart bloghop van het Positive InkersDesignteam. Het Positvie Inkers Desingteam is een groep van vijf intercontinentale Stampin’Up! Demonstrators die creativiteit en inspiratie met jullie willen delen. Het thema voor deze maand: een sketch.

Omdat er vandaag een aantal nieuwe producten online zijn gekomen heb ik gekozen voor Blij en Bloemrijk ( Irristeble Blooms).  Als demonstrators mochten wij een aantal van de nieuwe producten pre-orderen en daar was dit er een van. De Blij en Bloemrijk( Irristeble Blooms)  is een nieuwe bundel die je in geen enkelen catalogus tegen gaat komen. De nieuw gelanceerde producten van vandaag zijn alleen online te vinden.  Deze kunnen zowel online (in de webshop)  als direct bij jouw demonstrator besteld worden.

Voor deze hop hebben we alle vijf gewerkt met de onderstaande sketch.

 

Bloemrijke Bladeren Collectiepakket

 

De Blij en Bloemrijk bundel ( Irristeble Blooms bundle)maakt deel uit van het Bloemrijke Bladeren Collectiepakket.  In dit collectiepakket vind je de bundel Blij en Bloemrijk, het Bloemrijke Bladeren Designerseries papier, en de Frosted Dots( losse rondjes – matglas look)  in de kleuren  Daffodil Delight, Flirty Flamingo, Pretty Peacock. Waarbij ik nu al kan verklappen dat de kleur Pretty Peacock gaat terugkeren in ons kleurassortiment! Voor de kaarten heb ik het alles uit het collectiepakket gebruikt. 

Pretty Peacock en Soft Sea Foam

 

Dat zijn de twee kleuren die je het meest terug ziet komen in deze kaart. Ik heb de sketch bijna 1 op 1 nagemaakt met de verschillende patronen uit het designpapier. Op het kleine cirkeltje dat je in de sketch ziet heb ik een aantal blaadjes geplakt. Deze heb ik uitgestanst uit het designpapier. In het midden heb ik een Pretty Peacock matglazen dotje geplakt en zo lijkt het wel een beetje op een bloem!  Ik had wat moeite met op gang komen met deze sketch maar toen ik de smaak te pakken had kwam het ene na het andere idee op. Aan de binnenkant van de kaart heb ik de kleinere bloem uit de Blij en Bloemrijk stempelset gestempeld met Soft Sea Foam en ook de teksten aan de voorkant van de kaart zijn gestempeld met Soft Sea Foam en komen uit deze stempelset. Altijd fijn als er weer een aantal Nederlandse teksten beschikbaar komen. Daar worden wij heel blij van!

En omdat ik alleen groen wel wat saai nu het voorjaar eraan komt ben ik ook nogaan de slag gegaan met het andere kleurenpallet uit dit nieuwe collectiepakket.

Stampin'Up! Bloemrijke Bladeren

Daffodil Delight en Flirty Flamingo

 

Zeg nou zelf! Dit zijn toch echt wel vrolijke lentekleuren. Zonnig en stralend. Voor deze kaart heb ik iets meer van het Bloemrijke Bladeren Desingerseries papier gebruikt.

Voor de basiskaart heb ik Flirty Flamingo kaartkarton gebruikt. En daarna ben ik ean de slag gegaan met verschillende patronen van het Designerseries papier. Superleuk papier dat goed te gebruiken was om de sketch te laten zien omdat er zoveel verschillende patronen in te vinden zijn. Het cirkeltje uit de sketch heb ik in deze kaart vervangen met een bloem, ook deze heb ik uit het designpapier gestanst. De tekst heb ik gewoon op het matje van designpapier gestempeld. En natuurlijk weer wat van de Frosted Dots gebruikt. Gewoon omdat ze zo leuk zijn

De blaadjes achter de bloem heb ik uitgestanst met een paar stansjes uit de stansenset Blij en Bloemrijk. Hiervoor gebruikte ik een restje van designpapier. 

 

Hier nog even wat detailfotos. Zowel de groene bladvormen als het bloemetje zijn uitgestanst uit het Bloemrijke Bladeren Designerseries Papier. Zo is het wel heel eenvoudig om het kleurenpalet op elkaar af te stemmen. Overigens zijn de stempels uit dit collectie pakket zeker ook de moeite waard. Dat heb ik al laten zien tijdens de Kaart en Klets online van twee weken geleden.

Natuurlijk kun je nog meer inspiratie op gaan doen met deze sketch. Hop je even met me mee naar de andere vier deelnemers aan deze hop?

Veel kijkplezier en tot de volgende!Groetjes Elly

Even snel kijken wat de anderen gemaakt hebben? we hoppen ook op instagram!

Gebruikte Materialen

Als je op de knop tikt kun je zien wat ik heb gebruikt voor de tasjes. Gooi niet alles in je winkelmandjeembarassed. Het is gewoon om te laten zien wat er gebruikt  zodat je het materiaal en de bestelnummers makkelijker  kunt vinden als je er iets van wilt bestellen. En als je dan gaat bestellen zou ik het heel fijn vinden als je dat of in mijn webshop doet of bij mij besteld via e-mail of het bestelformulier.

Bestellen

Alle Stampin’Up! producten die ik gebruik zijn natuurlijk ook via mij te bestellen. Iedere maandag  Samen Bestellen. Deze bestelling plaats ik wekelijks op maandagmiddag. Wil je hieraan meedoen? Zorg dan dat je bestelling bij mij is voor 15.30 uur op maandagmiddag. Dat kan via e-mail: ellyrijnvissu@gmail.com en via dit BESTELFORMULIER

WEBSHOP

Je kunt er ook voor kiezen om in mijn webshop te bestellen. Het voordeel daarvan is een extra bedankcadeautje als je de Hostcode van de maand gebruikt: Hostcode voor Maart is: PNABUWCG Het tweede voordeel: je krijgt je bestelling zonder tussenstap direct thuisbezorgd. Wil jij online bestellen? Klik dan op onderstaande knop om direct naar mijn webshop te gaan.