De derde dag in Las Vegas was de eerste dag die in het teken stond van Backstage. Het was inderdaad ook de dag dat ik dacht Let’s Start! Laat het nu maar beginnen. Want hiervoor waren we naar Amerika gevlogen. Het was nu ook in het Red Rock hotel duidelijk zichtbaar dat hier een evenement van Stampin’Up! plaats zou gaan vinden. Overal kwamen we Stampin’Up! demo’s tegen.

Maar eerst nog even…

tijd voor onszelf. Na twee hele volle dagen van reizen waren we hier wel even aan toe.  Na een rustige start van de dag zijn we h naar het nabijgelegen winkelcentrum gewandeld voor een fatsoenlijke lunch ( de eerste sinds we in Amerika aangekomen zijn – de lunch van mc.donalds gisteren tel ik niet) We vonden in het winkelscentrum een klein mexicaans restaurantje en hebben daar heerlijk gezeten en gegeten; inclusief een gezonde maar ijskoude smoothie – Yolanda had last van een “brain freeze” en kreeg het niet weggedronken. Nooit een probleem daar – je krijgt een doggy-cup en kan het meenemen om later op te drinken. Geen verspilling! We hadden voor hetzelfde gerecht gekozen; een omelet gevulde met gegrilde kip, wat kaas en creme fraîche eroverheen en lekkere knapperige frietjes erbij. Het was heerlijk! Daarna zijn we op ons gemak weer teruggewandeld naar het hotel .

Let’s Start!

Eenmaal terug in het hotel bleek dat we al konden inchecken voor Backstage! Snel even wat spullen droppen in onze hotelkamer. De swapkaart voor het showboord meegenomen zodat we die gelijk konden achterlaten en weer met de lift naar beneden naar de etage 5 – Conferentieruimtes. Alles was weer zoals we van Stampin’Up! gewend zijn . Prachtig aangekleed in het thema van Backstage 2023.  We kregen een goodiebag bij aanmelding met allerlei leuke extra’s. Yolanda die al vaker naar internationale events is geweest kwam bekenden tegen en ik? Ik keek mijn ogen uit, genoot van de sfeer en blijk inmiddels ook al aardig wat bekenden tegen te komen in Stampin’Up! land. Na alle begroetingshugs en knuffels moesten we snel terug naar boven want er stond op deze bij nader inziens toch niet zo rustige dag nog veel meer op het programma!

PARTY

We hebben ons snel omgekleed voor de openingsparty van de avond “Sweets&Swaps ….en hup weer door. Als eerste stond er een etentje op het programma met de Pinkies; het team van Michelle Last . Een heel internationaal gezelschap met Engelsen, Fransen en Nederlandse dames en heren. Heerlijke gegeten, lekker wijntje bij het eten en goed gezelschap. Maar we moesten opschieten want ook het openings van Backstage kwam er nog aan!

Sweets&Swaps

We waren helaas iets te laat terug voor de opening…..en doordat we al veel gegeten hadden was het alleen het ijsje wat er nog wel inging. De Swaps zijn allemaal geruild, we hebben foto’s kunnen maken en er is heel veel gekletst en gelachen. We zijn als laatste op aanraden van Maike nog onze vouchers gaan inwisselen bij de boxen met de handjes en ook daar kwam nog een extra cadeautje uit – wat een verwennerij!

 Moe en voldaan…

Omdat het wel lekker was buiten zijn we nog even op een van de strandbedjes gaan zitten om rond te kijken. En ook daar waren weer genoeg mensen die nog even een babbeltje kwamen maken. Omdat ook de volgende dagen nog intensief genoeg zouden worden zijn we rond 11 uur richting onze kamer gegaan. Met een omweg want we namen de eerste ingang die we zagen en kwamen in het doolhof van de casino van het resort terecht….het was even zoeken voordat we bij de liften waren. Na een snelle douche mijn bed in – deze keer de wekker zetten want de volgende dag gaan we ervoor; Backstage 2023 -een dag vol lezingen, trainingen en netwerken.

Superleuk als je een reactie achterlaat bij een van de berichten; er volgen er nog een paar in de komende dagen. Voor mij is dit een mooie manier om de belevenissen vast te leggen en te bewaren. Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden om hiervan mee te genieten. Het was een week die ik nooit meer ga vergeten! Groetjes; Elly