Dear international readers, please use the translate button on the left side of the bottom to translate this message to your preferred language.

 

Het is donderdagavond in Las Vegas. En dat is de avond dat Backstage begint met een openingsreceptie bij het Zwembad van ons hotel. Thema: Sweets&Swaps. Elkaar ontmoeten en iets beter leren kennen en ondertussen swappen we. Swappen is het ruilen van zelfgemaakte kaarten of kleine 3d projecten -naruurlijk met Stampin’Up! Producten in dit geval – een leuk gebruik en een goede manier om nieuwe mensen te ontmoeten.

Stampin’Up! Winter Meadow

Swaps

Ik had deze keer kaarten als Swap en hierboven zie je alle vijf de basiskleuren. Een winterkaart, opgebouwd in laagjes. Ik heb daarvoor stempels uit de jaarcatalogus en uit de Minicatalogus september-december gebruikt, Een nieuwe winterse embossingfolder en het wintermeadow Designpapier. En niet te vergeten; de allernieuwste supergave deckled cirkels stansen, deze ga je ook terugvinden in de Minicatalogus september-december.

opbouw kaarten en gebruikte materialen:
  • basiskaart 14,5 x 10 cm ( pretty peacock, lost lagoon, moody meauve, misty moonlight, blueberry bushel)
  • mat basic white – gestempeld met de  Artiscally Inked stempelset en ge embossed met de folder
  •  cirkels van Winter Meadow Designpapier en Basic White gestempeld met de Magical Meadow stempelset uitgestanst met de deckeled cirkels stansen, allemaal uit de Minicatalogus september-december 

 

Superleuk dat je met mij wilde swappen! Heel veel plezier bij deze Backstage en ik hoop dat we elkaar nog een zien of spreken een dezer dagen.

Het is een korte deze keer! Fijn dat je langskwam en tot de volgende; groetjes Elly.